Paasei wordt paascadeau, maar hoe doe je dat? Je kan iemand verrassen door zelf een simpel chocolade-ei een persoonlijke touch te geven.
Paasei wordt paascadeau
- Je koopt een simpel kant-en-klaar chocolade ei en een reep chocola (b.v. een wit paasei en een reep pure chocola).
- Breng in een pan ruim water aan de kook,
- doe daar een klein steelpannetje in en
- breek hierboven de reep in stukjes.
- Laat de chocola smelten.
- Laat de gesmolte chocolade een beetje afkoelen en dikker worden en laat het dan langzaam op het chocolade ei lopen, zodat er een mooi druip-ei ontstaat.
- OF
- Doe de gesmolten chocolade in een spuitzak met het kleinste, smalle en gladde mondstuk of in een wegwerpspuitzak en
- spuit mooie figuren op het chocolade-ei.
- Laat het ei hard worden in de koelkast en doe er een kleurig lintje omheen.
TIP bij punt 8 en 9 : Je kan ook een lege droppuntzak als spuitzak gebruiken.