Gerelateerde artikelen

  • Fietswiel recyclen tot kroonluchter of lamp Fietswiel recyclen tot kroonluchter of lamp
  • Poezieplaatjes op de muur is origineel Poezieplaatjes op de muur is origineel
  • Muur decoreren met gratis klok sjabloon Muur decoreren met gratis klok sjabloon
  • Inspiratie muur achter je bureau tips Inspiratie muur achter je bureau tips
  • Vogel en vogeltjes knutselen met diverse materialen Vogel en vogeltjes knutselen met diverse materialen
  • Hoe muur kinderkamer decoreren Hoe muur kinderkamer decoreren
hobby

Logeerbed van karton super handig

logeerbed van karton

Een logeerbed van karton zet je zonder schroeven of spijkers in elkaar. Gewoon uitvouwen. Neemt opgevouwen weinig of geen ruimte in als je geen logé’s hebt. Slapen op karton geeft ons een hele andere kijk op slapen. Het is sterk, 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar en niet duur.

Steeds vaker wordt meubilair van karton gemaakt. Het is origineel, decoratief en handig voor diverse toepassingen. De praktische toepasbaarheid wordt gecombineerd met stevigheid. Meubels van karton bieden een ongeëvenaarde verhouding gewicht/draagkracht. Karton is daarbij gemakkelijk te vervoeren en te monteren. De afwerking kan naar eigen smaak plaatsvinden. De meubels kunnen beschermd en waterdicht worden gemaakt met een coating en een vernislaag. Karton is de ideale oplossing voor meubels op maat. Enkele voorbeelden zie je bij papierenkarton.nl

Logeerbed van karton

Bij een V-bed zijn de leggers van multiplex en bij een It-bed is het onderstel als een harmonica. De rest is van stevig karton. Bekijk het it-bed bij it-happens.