U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Uniek persoonlijk cadeau

Uniek persoonlijk cadeau

Geschreven door Elenea
woord in mooi doosje

Uniek persoonlijk cadeau

Uniek persoonlijk cadeau is een woord in een mooi doosje. In een tijdschrift, weet helaas niet meer welke, las ik een artikel over iemand die van haar vriend een heel speciaal verjaardagscadeautje had gekregen. Haar vriend had haar een woord beloofd. Uiteindelijk was het haar verjaardag en gaf hij haar een doosje met daarin het woord ‘bungelbeentjes’.
Als ik het zo schrijf, lijkt het wel een sprookje.

Uniek persoonlijk cadeau

Zij had direct iets met dat woord, het paste bij haar omdat ze best wel verlegen is.
Misschien een origineel idee voor jou om cadeau te doen aan iemand die dit kan waarderen. Heel kostbaar, een woord speciaal door jou bedacht voor die ene persoon.
Je doet het woord in een heel mooi doosje.

Gerelateerde artikelen

3 reacties

yvonnep juli 8, 2007 - 5:14 pm

Wat is dit een ontzettend leuk idee!

Reageer
dnj november 20, 2007 - 5:55 pm

hoi elenea. weet je misschien alvast een leuk kleinigheidje wat ik een jongen kan geven voor valentijnsdag? ik wil graag een keer iets leuks geven aan een jongen die ik leuk vind maar ik weet niet of hij mij leuk vindt. heb je een paar goeie tips voor mij?
groetjes dnj.

Reageer
Elenea november 20, 2007 - 6:52 pm

@DNJ. Is dit iets?? Of dit.

In de periode voor Valentijnsdag ga ik vast weer nieuwe artikelen schrijven. Wellicht zit daar dan iets bij !!!!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com