Gerelateerde artikelen

  • Kerstboom in blik is duurzaam alternatief Kerstboom in blik is duurzaam alternatief
  • Sfeerlichtje maken door printen op goudpapier Sfeerlichtje maken door printen op goudpapier
  • Kerstballen oud een nieuwe look geven Kerstballen oud een nieuwe look geven
  • Stevige kerstsok maken met gratis patroon Stevige kerstsok maken met gratis patroon
  • Patroon laars en sok van kerstman als decoratie Patroon laars en sok van kerstman als decoratie
  • Tuinkruiden invriezen tip voor de wintervoorraad Tuinkruiden invriezen tip voor de wintervoorraad
hobby

Kruidenstempel en ontspannen massage

 

kruidenstempel maken en ontspannen massage geven of krijgen
ontspannen massage geven of krijgen

Kruidenstempel maken en een ontspannen massage geven en/of krijgen. Een massage met warme kruidenbuiltjes werkt ontspannend door de helende werking van de kruiden. Je bloedcirculatie wordt geactiveerd en daardoor worden de spieren soepeler en is ontspanning het gevolg.

Kruidenstempel maken

Een kruidenstempel is gevuld met 150 gr fijn gemalen kruiden, zodat kruidenextracten aan je lichaam kunnen worden afgegeven. De link is naar t Buskruid waar de kruiden die je rust geven te koop zijn, zoals lavendel, citroenmelisse, passieflora en kamille. Hiermee maak je de kruidenstempel zelf.
Gebruik als stof alleen natuurlijke materialen zoals wol of katoen en bind met echt touw stevig bij elkaar. Verwarm de stempel voor gebruik even kort in de magnetron en mijn advies is gebruik de stempel 1 hooguit 2 maal en maak dan weer nieuwe met verse kruiden.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?