U bevindt zich hier: Home » hobby » Wijnetiketten verzamelen

Wijnetiketten verzamelen

Geschreven door Elenea

Bron: smartphone-wallpapers.com

Wijnetiketten verzamelen is een hobby met geduld en verstand gebruiken. Tijdens mijn speurtochten over het WorldWideWeb kwam ik dicht bij huis de site tegen van het verzamelen van wijnetiketten. Etiketten van de hele wereld sparen neemt uiteraard veel tijd en ruimte in beslag. Daarom beperken de meeste verzamelaars en verzamelaarsters zich tot een of meerdere thema’s.

Zeer in trek is het verzamelen van thema’s, zoals katten, bloemen, gebouwen, enz. Dit kan je naar eigen fantasie verder uitbreiden. Een bijzondere plaats nemen de kunstetiketten in. De beroemde Rothschild etiketten, elk jaar ontworpen door een vooraanstaande kunstenaar, zijn gewilde verzamelobjecten. Maar er zijn ook vele wijngoederen en kastelen die een bijzonder geslaagde wijn voorzien van een kunstetiket.

Wijnetiketten verzamelen

Een paar voorbeelden: Landen, wijnbouwgebieden, wijngaardnamen, oude etiketten, katten, bloemen, beroemdheden, wapenschilden, voertuigen, geklasseerde wijnen, druivenrassen, bijzondere jaren (millennium 2000), zelf gedronken wijnen, moderne of juist oude wijnetiketten, enz.

Spreekt het je aan en wil je er meer over lezen, dan vind je deze informatie bij vinografia.nl/verzamelen

Gerelateerde artikelen

1 reactie

patricia kral mei 30, 2008 - 12:09 am

Ik heb er nog wel een stuk of 10.Als je me mailt dan stuur ik je ze….
Mijn email is pkral@kabelfoon.net.
Groet Patricia Kral

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com