U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Muziekdoosje en speeldoosje maken

Muziekdoosje en speeldoosje maken

Geschreven door Elenea
speeldoosje muziekdoosje maken

Bron: pxleyes.com

Muziekdoosje en speeldoosje maken, want je hebt altijd al zelf een speeldoosje willen maken, dan heb ik het een en ander voor je gevonden. Je kan natuurlijk een sigarendoosje of een wijnkistje gebruiken.  Je kan ook zelf een kistje timmeren met een scharnierend dekseltje. Dan heb je natuurlijk het interieur, de music box nodig en die je kan bestellen. Daarna kan je het doosje beschilderen of versieren.
Ben je technisch dan heb je voldoende aan de technische tekening op deze site met een werkbeschrijving van een luxe speeldoos met allerlei verschillende music boxes.

Muziekdoosje en speeldoosje maken

  • Op de site van Ariade at Home vind je een zelfmaker van een speeldoosje in de vorm van een knuffelvis.
  • Verschillende speeldoosjes bij Muziekdoosje voor de kinderkamer.
  • een muziekdoosje koop je bij de hobbywinkel of online bij : kkec.nl/muziekdoosje
  • Speeldoosje met eigen muziek. Heb jij er altijd al van gedroomd om je eigen muziek te maken met een speeldoosje? Dat je een draai aan de zwengel geeft en jouw zelfbedachte nummer wordt afgespeeld? Dat kan nu met het ‘Maak je eigen muziekdoosje’ van Kikkerland. Componeer je eigen muziek samen door gaatjes in het bijgeleverde papier te drukken.  In de verpakking vind je het speeldoosje, verschillende stukken papier waar je meerdere liedjes mee kan maken en een gaatjesmaker. Daarnaast zit er ook een duidelijk instructieboekje bij en op één papieren strip vind je het Happy Birthday melodietje, zodat je tijdens het muziek maken alvast ergens naar kunt luisteren. En de kunst kunt afkijken. Je koopt het Maak je eigen muziekdoosje online bij Ditverzinjeniet.nl.

TIP: je kan  natuurlijk ook een muziekdoos elementje in een knuffel / lappenpop naaien en het trektouwtje eruit laten hangen om het speeldoosje te laten spelen …………
Speeldoosje met trektouwtje bestellen.

muziekdoosje

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Jolande november 11, 2008 - 2:08 pm

Kun je ook aangeven waar je zo’n music box kunt bestellen?

Reageer
Roos Blufpand juli 20, 2018 - 10:29 am

Dag Elenea, ik ben zangeres en songwriter en kom begin 2019 met een nieuw album. op dit album staat ook 1 ballad die ik heb ingespeeld op een getapete vleugel. Door hoe het gemixt is en door het aftapen van de snaren heeft het nummer een ‘speeldoosjes’ gevoel. Het lijk me heel gaaf om die piano partij dan ook live vanuit een speeldoosje af te spelen en dat ik live meezing. (en bandleden nog minimaal meespelen). Als ik het muziekdoosje van Kikkerland bestel: kan dit dan allemaal? En is er niet bepaalde kennis nodig om die muziek op papier te zetten, of werkt dat hetzelfde als normaal notenschrift? 🙂 Ik ben benieuwd of jij mij kan adviseren wat te doen 🙂 Bij voorbaat dank!
Gr, Roos Blufpand

Reageer
Elenea juli 22, 2018 - 11:57 am

@Roos. Ik denk dat je het beste de vraag kunt stellen waar je het muziekdoosje van Kikkerland bestelt. Succes en hgr van Elenea.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com