U bevindt zich hier: Home » allerlei eropuit » Uittips ideeën in 2016

Uittips ideeën in 2016

Geschreven door Elenea
uittips 2016

Bron: brandthunder.com

Uittips ideeën in 2016

t.w. een drietal suggesties voor een leuk uitje in  Nederland.

  • Aquaventura Slidepark in Avonturenpark Hellendoorn – t/m half september 2016

Aquaventura Slidepark is een outdoor waterpark met 11 spectaculaire waterglijbanen in Avonturenpark Hellendoorn. Het waterpark heeft verschillende ligweides en plekken om te genieten voor en na het glijden en voor de allerkleinsten is er een pierenbad. De exotische palmbomen, het heerlijke zandstrand en de vrolijk gekleurde glijbanen geven een ultiem zomers gevoel.

  • Jan van Haasteren tentoonstelling – 18 juni t/m november 2016

Het Nederlands Stripmuseum opent op 18 juni 2016 een overzichtstentoonstelling van het werk van de Nederlandse striptekenaar Jan van Haasteren. Van Haasteren (1936) is een van de bekendste striptekenaars van Nederland met een lange staat van dienst. Zo heeft hij ruim 100 puzzelprenten gemaakt voor Jan van Haasteren puzzellijn van Koninklijke Jumbo. Jan van Haasteren werd voor zijn werk in 2013 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De overzichtstentoonstelling is tot en met eind november 2016 te zien in het Nederlands Stripmuseum in Groningen.

  • CampZone – 5 – 15 augustus 2016

Het betreft Campzone, het grootste outdoor game- en kampeerfestival van de Benelux. Op een terrein van ruim 8 hectare vindt van 5 tot en met 15 augustus 2016 de 16e editie van CampZone plaats. Elf dagen lang is dit een waar paradijs voor liefhebbers van games, maar ook voor iedereen die van kamperen en gezelligheid houdt. Games, kampvuren, bingo, teamspellen en toernooien: dat vindt allemaal plaats tijdens CampZone.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com