U bevindt zich hier: Home » hobby » Boeddha verzameling buddha beeldjes

Boeddha verzameling buddha beeldjes

Geschreven door Elenea

Boeddha verzameling buddha beeldjesBoeddha verzameling van klein tot super groot. Uit een tijdschrift  scheurde ik tijden geleden de onderstaande foto. Ik was van plan om zelf kleine buddha’s te gaan verzamelen. Tot nu toe is het er nog niet van gekomen. Maar om jullie te inspireren plaats ik deze foto.

Boeddha verzameling buddha beeldjes

Een Boeddha beeldje niet voor jezelf kopen omdat dit ongeluk brengt is een fabeltje. Een Boeddha beeldje koop je op je gevoel en zal je ook geluk kunnen brengen.

verzameling buddhaDe tekst erbij was:

“Het resultaat van twaalf jaar buddha’s verzamelen.

Geschenken

en

zelf kopen brengt ook geluk”.

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Truuske oktober 5, 2007 - 9:31 pm

Zelf kopen mag wel degelijk. Alleen de eerste buddha zou een geschenk moeten zijn, die geluk brengt. Ik heb er zelf ook veel, alleen niet als verzameling. Gewoon in huis verspreid omdat ik veel bezig ben met het boeddhisme… en dat deed ik al voor deze buddha rage. Succes met je hobby.

Reageer
Peter Vredeveld december 31, 2011 - 3:57 pm

Enkele van deze Boeddhabeelden komen bij mij vandaan, zie mijn site http://www.aziatischekunst.com
Ik verkoop oude, antieke en originele Boeddhabeelden, voornamelijk uit Birma.
Ik weet helaas niet waar deze foto genomen is.

Reageer
Sonja Schultz juni 6, 2016 - 12:27 pm

Leuk. Heb er zelf ook een stel. De toilet heb ik een bezinningsplek gemaakt.
De huiskamer,slaap-badkamer alles ademt rust uit en is toch knus.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com