Gerelateerde artikelen

  • Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes
  • Vlieger maken met grote plastic draagtas Vlieger maken met grote plastic draagtas
  • Patroon roos haken met leuke haakpatronen Patroon roos haken met leuke haakpatronen
  • Broek en jas maken van plastic draagtassen Broek en jas maken van plastic draagtassen
  • Kop en schotel haakpatroon en werkuitleg Kop en schotel haakpatroon en werkuitleg
  • Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging
hobby

Strandtas haken van plastic tasjes

fox40.com

Strandtas haken met repen van dunne plastic draagtasjes.  De tijden zijn veranderd en we krijgen nog maar zelden de boodschappen in plastic draagtasjes mee. Het is dus een verzamelsport geworden om mooi gekleurde plastic tasjes te vergaren. Wilme vroeg mij, omdat zij tegen de Duitse grens aan woont, hoe je een strandtas kunt haken met deze tasjes want zij heeft nog stapels plastic tajes in huis. Hieronder vind je enkele tips.

strandtas haakpatroon plastic draagtassenStrandtas haken van plastic tasjes

 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?