Gerelateerde artikelen

  • Tekenboeken voor jongens en meisjes Tekenboeken voor jongens en meisjes
  • Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren Kleurplaat van Dora verzamelen en kleuren
  • Kleurplaten kleuren is gezond voor alle leeftijden Kleurplaten kleuren is gezond voor alle leeftijden
  • Zandkastelen bouwen met de kinderen Zandkastelen bouwen met de kinderen
  • Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin Snel bouwpakket houten speelhuisje voor in de tuin
  • Stippentechniek voor en met kinderen Stippentechniek voor en met kinderen
hobby

Grote kleurplaat kleuren is een uitdaging

grote kleurplaat kleuren 2

Grote kleurplaat kleuren vinden kinderen heerlijk om te doen. De kleurplaat is groot genoeg om met twee kinderen tegelijk in te kleuren. Dan is de kleurplaat ook sneller ingekleurd en het resultaat blijft verrassend leuk….. Onze tweeling amuseert zich er goed mee.

Kleuren en tekenen is goed voor de motorische ontwikkeling van kinderen. Laat de kinderen op zo veel mogelijk manieren kleuren: bijvoorbeeld op verschillende ondergronden zoals een groot blad, of op extreem klein papier, op kartonnen dozen en varieer in materialen, zoals door verschillende potloden, pennen en stiften te gebruiken. Andere technieken kunnen zijn : knippen, scheuren en prikken.

Grote kleurplaat kleuren

Super handig om tijdens de vakantie en tijdens een kinderpartijtje thuis een of meerdere grote kleurplaten in huis te hebben. De afmeting is echt groot en staat vol vrolijke karakters die wel wat kleur kunnen gebruiken. Voor meer informatie en verkoopadressen: www.makii.nl

Wil je de kleurplaten kopen dan ga jke dus naar de site van Makii, waar je niet alleen meer over de makers van de kleurplaten kunt lezen, maar waar je ook diverse kleurplaten en wenskaarten kunt bestellen Ook kan je er je eigen Makii ontwerpen en al gemaakte en ingelijste kunst kopen. De hele site is té gek leuk !

grote kleurplaat kleuren 1 grote kleurplaat kleuren 3 grote kleurplaat kleuren 4