U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Patroon carnaval verkleedkleren

Patroon carnaval verkleedkleren

Geschreven door Elenea

 

patroon carnaval kleding kinderenPatroon carnaval verkleedkleren om zelf verkleedkleren te maken met deze patronen. Het gaat supersnel en eenvoudig. Als sneeuwpop of als dalmatiër. Bij jmouders.nl kan je de patronen GRATIS downloaden en je kan de video bekijken van het schminken. Hieronder vind je de benodigdheden:

Patroon carnaval verkleedkleren

De sneeuwpop maat 122/128.
Uit 2m witte fleece stof van 150cm breed, 2m strijkvlieseline, 150cm elastiek van 2 cm breed, 150cm elastiek van 1cm breed en 4 grote zwarte knopen maak je het sneeuwmanpak.
Als accessoires gebruik je een oude hoed die je versiert met allerlei originele dingen, een lange sjaal, kleine bezem en witte wanten.

De dalmatiër alle maten
Benodigde stof is 2x de lengte van de persoon + de oren. Je kan witte fleecestof kopen en daar zelf zwarte vlekken op schilderen of dalmatiërstof kopen.
Vergeet iet een lange staart aan het pak te naaien.

  • TIP zelf makkelijk een patroon carnavalspak tekenen:
    Laat de persoon met gespreide armen en benen op het patroontekenpapier liggen en teken de contouren op het papier. Knip het patroon uit en speld het op de dubbele stof die met de goede kant op elkaar ligt. Knip dit uit de stof en denk aan de naden en de oren !!!!!!!!

BRON: jmouders   &    kiamia.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com