U bevindt zich hier: Home » hobby » Schaats of ski als sinterklaas surprise

Schaats of ski als sinterklaas surprise

Geschreven door ellenhobby
schaats surprise. Bron: google.nl

schaats surprise. Bron: google.nl

Schaats of ski als sinterklaas surprise is een leuke surprise om te maken en cadeau te krijgen. De eenvoudige manier om de winter items te maken als Sinterklaas surprise, doe je met stevig papier of karton en met dit schaats en ski patroon.
Je kan ze ook maken van een langwerpige kartonnen doos en daar doe je je cadeau in en goed dicht plakken. Dit is de ski-of schaatsschoen.

Schaats of ski als sinterklaas surprise

Je knipt of snijdt uit stevig karton de

Deze plak je aan de onderkant van de doos/schoen goed vast met papiertape (schildertape) en je schildert de ijzers zilver met acrylverf en de skilat in leuke kleuren.
Je schildert de doos/schoen, in de kleur die jij wil en je schildert er veters op.

Mooier en realistischer en wel wat meer werk, als je het wintersport artikel van papiermache maakt en dat doe je als volgt:

  1. Doe de grootste schoen in huis in een plastic zak. Bekleed de schoen of laars met krantenpapier en tape, maar laat de onderzijde open. Nu heb je de vorm voor een schoen of laars.
  2. Scheur een krant in repen en bestrijk deze repen met behangerslijm en bekleed de hele schoen of laars hiermee. Maak 2 of 3 lagen. Hoe meer lagen, hoe steviger. Je kan er natuurlijk ook zelf allerlei vormen extra aan maken, zoals verlengen, punten er aan etc.
    Laat 24 tot 48 uur drogen bij de CV-ketel.
  3. Knip de plastic zak aan de onderzijde open en haal je schoen/laars er uit. Doe je kado er in en maak de onderzijde dicht met karton en met tape, weer met het krantenpapier en de behangerslijm, laten drogen.
  4. Je knipt of snijdt uit stevig karton de ijzers van de schaats.
  5. Deze ijzers plak je aan de onderkant van de schoen goed vast met papiertape (schildertape) en je schildert de ijzers zilver met acrylverf.
  6. Beschilder uiteindelijk met plakkaatverf of acrylverf.
skilat surprise

cdn5.coloringcrew.com

skilat surprise 2

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com