U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Museum de Kantfabriek te Horst expositie ‘Remember me’

Museum de Kantfabriek te Horst expositie ‘Remember me’

Geschreven door Elenea

museum-de-kantfabriek-expositieMuseum de Kantfabriek te Horst expositie ‘Remember me’. Onder de titel “Remember me” toont Karin van der Linden haar werk. Zij maakt assemblages, samengesteld uit verweesde materialen en eigen creaties die verwijzen naar haar persoonlijke geschiedenis. ‘Remember Me’ is een tentoonstelling met sfeerbeelden die bij de toeschouwers ook eigen herinneringen oproepen. Een intrigerende tentoonstelling die boeit en aanhaakt bij ieders herinneringen.

Museum de Kantfabriek te Horst expositie ‘Remember me’

De expositie “Remember me” is te zien van 15 januari t/m 26 maar 2017.

Openingstijden: di t/m zo 14.00-17.00 uur

Museum de Kantfabriek, Americaanseweg 8 Horst.

T 0773981650 E info@kantfabriek.nl www.museumdekantfabriek.nl

karinvdlinden-pistolenjurkjemin

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com