Gerelateerde artikelen

  • Fotowand dierbare herinneringen geeft sfeer Fotowand dierbare herinneringen geeft sfeer
  • Toast feestelijk en voor elke gelegenheid Toast feestelijk en voor elke gelegenheid
  • Louvredeur als blikvanger en prikbord Louvredeur als blikvanger en prikbord
  • Week in Berlijn is de moeite waard Week in Berlijn is de moeite waard
  • Oude deuren vertellen een verhaal Oude deuren vertellen een verhaal
  • Kookschort met persoonlijke touch Kookschort met persoonlijke touch
hobby

Hart fotolijst zelf maken van hout

hart-fotolijst-van-hout-figuurzagen-1Hart fotolijst maken voor Valentijnsdag of om het even voor welke speciale gelegenheid dan ook. Je kan dit aardige houten fotolijstje in de vorm van een hart maken. Het is vrij eenvoudig te maken. Klik op deze link of op de foto voor de werkbeschrijving en klik hier voor het patroon.

Een cadeau om te laten zien hoeveel je van iemand houdt. Je moeder in het zonnetje zetten, hoeft echt niet met een duur cadeau. Schrijf je moeder een brief of kaart en spreek recht vanuit je hart, waarom je van haar houdt, wat je in haar bewondert, waar je dankbaar voor bent. Een mooier cadeau is er niet.

Hart fotolijst tip

Maak het lijstje moderner, door hem een grijstint te geven of keihard roze …….

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?