U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Groot hart kussen haken met haakpatroon

Groot hart kussen haken met haakpatroon

Geschreven door Elenea

groot hart kussen hakenGroot hart kussen haken in een felle rode kleur voor Valentijn. Je moet maar op het idee komen. Het hart is natuurlijk voor Valentijn maar ook leuk voor een kleuter- of een teenerkamer.

Het hart staat symbool voor verschillende menselijke gevoelens, want bij de menselijke gevoelens, onder invloed van de hersenen, verandert de hartslag. Het hart gaat bijvoorbeeld sneller slaan bij verliefdheid en staat stil bij angst. We gebruiken het hart dus als liefdessymbool, zoals b.v. bij een huwelijk en als je wil laten blijken dat je van iemand houdt of als je met iemand oprecht begaan bent.

Groot hart kussen haken met haakpatroon

Kleine hartjes haken kan natuurlijk ook, bekijk de video…..

 

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Yvonne oktober 25, 2010 - 11:15 am

Het patroon om een chihuahua te haken bestaat ook al niet meer.

Reageer
Elenea oktober 25, 2010 - 5:19 pm

@Yvonne. Fijn dat je me even meldt dat de links niet meer werken. Ik heb ze direct aangepast en ze werken weer.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?