U bevindt zich hier: Home » hobby » Hoe simpel en uniek schminken

Hoe simpel en uniek schminken

Geschreven door Elenea

schminken met magische kleurenHoe simpel en uniek schminken met magische kleuren. Joli’s Magical Colours is een nieuwe samenstelling van verschillende kleuren kwalitatieve schmink, waarmee je in een handomdraai prachtige schminkontwerpen kunt maken. Deze eenvoudige, maar zeer spectaculaire grimetechniek is afgeleid van een schildertechniek en is zeer gemakkelijk aan te leren.

Hoe simpel en uniek schminken

Met een plat penseel (van maat 12 t/m maat 16) breng je meerdere kleuren tegelijk op. Zo maak je in een korte tijd eenvoudig prachtige bloemen, dolfijnen, vlinders etc. Om je kennis te laten maken met deze grime techniek heeft Studio Joli een Cursuspakket voor jullie ontwikkeld.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Peter juli 5, 2009 - 10:30 pm

Leuk artikel jammer dat de foto’s er niet staan

Reageer
Elenea juli 6, 2009 - 6:05 pm

@Peter. De link werkt en de foto’s staan online. Wellicht betreft dit jouw computer instelling(en).

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com