U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Poeziealbum terug van weg geweest

Poeziealbum terug van weg geweest

Geschreven door Elenea

Poeziealbum terug van weg geweest. In een tijd van praktisch kant-en-klare vriendenboekjes en krabbelen op Hyves-profielen neemt de roep naar creativiteit (en, natuurlijk ook een stukje nostalgie) toe. Iedereen ouder dan 25 jaar weet het zeker nog: de poeziealbums die rondgingen, voorzien van de prachtigste plaatjes, glitters, kleuren en natuurlijk persoonlijke versjes.

Poeziealbum terug van weg geweest

Poezieplaatjes en -albums die bij heel veel mensen goede herinneringen zullen oproepen. Want zou zoiets creatiefs en zoiets persoonlijks juist in deze tijd niet een ontzettend goed cadeau-idee zijn? Voor dochters, kleindochters, nichtjes en vriendinnetjes: origineler kan na al die jaren bijna niet.

Een poeziealbum volgeschreven met persoonlijke versjes, tekeningen en, natuurlijk niet te vergeten, met poëzieplaatjes. In de drukke, vluchtige tijden waarin we leven gaan mooie tradities verloren. Daarom lanceert Elma van Vliet, de bedenkster van de bestseller Vertel eens-serie, het poëziealbum anno nu. We brengen een oud ritueel terug, gestoken in een nieuw jasje. Het is een prachtig uitgevoerd album, met een herkenbare en moderne uitstraling. Vol lege bladzijdes om gevuld te worden met versjes, creatieve uitspattingen en persoonlijke wensen die passen bij deze tijd. En natuurlijk horen de poëzieplaatjes er weer helemaal bij!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com