U bevindt zich hier: Home » feestdagen » hobby en cadeau shoppen » Hobby op de hotelkamer met hotelhobbies

Hobby op de hotelkamer met hotelhobbies

Geschreven door Elenea

 

Hobby op de hotelkamer om de soms eenzame uurtjes te verlichten. Dat doe je met het boekje ‘hotelhobbies’. Dit boekje laat leuke bezigheden zien voor op de hotelkamer. In dit boekje vind je talrijke bezigheden met duidelijke stap-voor-stap aanwijzingen. Ook vind je er handige tips en trucks in. Alleen in een vreemde stad op een hotelkamer kan de verveling snel toeslaan!  Met duidelijke stap-voor-stap aanwijzingen en handige tips en trucks kom je de tijd dus wel door.

Je plant voor de zomervakantie nog een trip naar de zon. Welke sites helpen je bij het vinden van een geschikte hotelkamer? Internet is een ware informatiebron om hotelprijzen te vergelijken. Bekende websites zijn :
 • Expedia (expedia.com)
 • Booking.com, (booking.com)
 • Hotels.com (hotels.com)
 • Priceline.com (priceline.com)
 • Meer informatie bij een voordelige hotelkamer boeken.
  Leuke tip:
  Om te checken of een hotel wel rustig gelegen is, zoek je de locatie op via Street View op Google Maps (maps.google.com) en kan je er even virtueel in de buurt rondwandelen.
 • Bij wotif.com kan je hotels zoeken in een bepaalde stad. Zij tonen een matrix waarin de kamerprijzen voor verschillende dagen worden weergegeven. Je ziet dan direct welke de goedkope en dure dagen/periodes zijn. Wie flexibel is, kan dus geld besparen!
 • Maak voor het boeken eerst een kort lijstje met eisen/verwachtinen, waaraan jouw hotelkamer moet voldoen, bijvoorbeeld: geen vloerbedekking, ruime badkamer met toilet, wel of geen terras, twee losse bedden of ……., welke etage etc…..

Hobby op de hotelkamer

Wat heb je ervoor nodig?

Leuk en origineel om cadeau te geven aan iemand die veel alleen op reis is. Met dit boekje kan de tijd in de hotelkamer wat veraangenaamd worden.

Om thuis zelf even uit te proberen kan je de hieronderstaande video bekijken en de zwaan vouwen van twee handdoeken. Ook een hart vouwen van een handdoek kan.

Hobby op de hotelkamer met hotelhobbies.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com