U bevindt zich hier: Home » inspiratie » fotografie allerlei » Plastificeren en plakken op karton

Plastificeren en plakken op karton

Geschreven door Elenea

Plastificeren en plakken op karton. Voor Bert Verschueren een ontdekking; voor jullie misschien ook?? Bert plastificeert regelmatig documenten en als deze in kleur zijn geplastificeerd, worden ze een stuk mooier door de verhoging van het contrast.
Soms komt het voor dat je een mooie kleurenfoto of document wilt inlijsten of ophangen als schilderijtje. In dat geval moet het meestal op een karton geplakt worden hetgeen niet mogelijk is als het geplastificeerd is.

Plastificeren en plakken op karton

Als je in plaats van de dubbele plastic “enveloppe” slechts een enkele gebruikt, en deze op het document legt en dan plastificeert, dan bestaat de onderkant dus uit gewoon papier dat wel gelijmd kan worden op karton e.d.
Het plastic blaadje blijft redelijk stevig op het papier zitten.Plastificeren en plakken op karton

BRON afbeelding: Blomsma.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com