U bevindt zich hier: Home » wonen en decoreren » Kamer restylen tips en ideeen

Kamer restylen tips en ideeen

Geschreven door Elenea

kamer restylenKamer restylen en niet veel euro’s uitgeven en toch je kamer een nieuwe sfeer geven doe je dus met restylen. Van oude materialen maak je weer iets nieuws.

Kamer restylen tips en ideeen

Hieronder vind je enkele leuke tips:

  1. Tuttige kitchie beeldjes van de rommelmarkt of de beeldjes van oma gooi je niet weg, maar deze geef je een extreme makeover. Je koopt één of meerdere bussen spuitverf in de kleur die past in je kamer en daarmee geef je alle suffe beeldjes een mooie kleur.
    Gebruik de spuitbus buiten en leg er een krant onder !!!
  2. Snuffel naar oude kussens op de rommelmarkt, bij moeder of bij oma. Was de kussens of maak er een nieuwe hoes omheen. Dan is het kussen klaar om te customizen met kralen, lapjes stof, nepbloemen, lint etc….
  3. Je gaat een muur volhangen met vrolijke lijstjes. Oude grote en kleine lijsten snuffel je bij elkaar op de rommelmarkt en/of bij familie. Schilder ze in de juiste kleur of versier de lijsten. Er in doe je die ene mooie foto, een zelfgemaakte collage (kunstwerk) of een plaatje uit een tijdschrift dat jij mooi vindt. Bedenk zelf nog meer en maak er een creatieve eyecatcher van !!!
  4. Oude stoel en nachtkastje schuur je eerst goed glad met schuurpapier. Dan beschilder je de stoel en het nachtkastje met een frisse kleur houtverf. Plak met dubbelzijdig tape een grote strik op het nachtkastje en hang aan de stoel klein cool speelgoed. Boor daarvoor op de juiste plaats kleine gaatjes in het hout van de stoel.
  5. Een prikbord doet het ook altijd goed. Deze kan je iedere keer als jij zin hebt weer veranderen met foto’s van feestjes, plaatjes uit tijdschriften en nog veel meer.
  6. Oude lampenkap restylen

 

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Cierra juli 23, 2009 - 4:25 pm

mhua beetje oudbollig
vind ik de tips..
ieder zijn mening hea!
xkusje cierra

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com