Gerelateerde artikelen

  • Zwart wit decoratie in huis voor stoer en luchtig Zwart wit decoratie in huis voor stoer en luchtig
  • Servet motief plakken op stof met speciale lijm Servet motief plakken op stof met speciale lijm
  • Zonnebril leesbril brillenkoord zelf maken Zonnebril leesbril brillenkoord zelf maken
  • Lammetjes knutselen en maken als decoratie Lammetjes knutselen en maken als decoratie
  • Lintje of decoratie speld zelf maken Lintje of decoratie speld zelf maken
  • Poezieplaatjes op de muur is origineel Poezieplaatjes op de muur is origineel
hobby

Drinkglas als waxinelicht houder versieren

Drinkglas als waxinelicht houder versierenDrinkglas als waxinelicht houder versieren en daarvoor heb je nodig:  kleine stevige glaasjes (of glazen potten met brede hals), servetten met leuke passende motieven, lint, schaar, lijmkwastje en servettenlijm (decoupagelijm).

Drinkglas als waxinelicht houder versieren

Haal alle lagen van het servet, zodat je alleen de bovenste laag overhoudt. Knip de motieven voorzichtig uit het servet. Smeer het glaasje in met het lijmkwastje en plak de servet-motiefjes er op en druk voorzichtig aan. Papier dat uitsteekt, knip je pas af als de lijm gedroogd is om scheuren te voorkomen. Knip een lintje precies op maat en plak het bovenaan het glaasje vast.
Waxinelichtje met houder er in en klaar is je sfeerlichtje.

TIP: je kan ook  i.p.v. servetten, gekleurd vloepapier gebruiken. Je creeert daarmee als het ware glas in lood.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?