Gerelateerde artikelen

  • Quilt borduren met hand of naaimachine Quilt borduren met hand of naaimachine
  • Snel quilten geeft prachtig effect en design Snel quilten geeft prachtig effect en design
  • Textiel collage maken met inspiratie Textiel collage maken met inspiratie
  • Kip speldenkussen quilten met gratis patroon Kip speldenkussen quilten met gratis patroon
  • Kunst maken van oud hout met voorbeeld foto Kunst maken van oud hout met voorbeeld foto
  • Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken Zpagetti haken is stijlvol hergebruiken
hobby

Applicatie silhouet kinderen voor patchwork of quiltwerk

Applicatie silhouet kinderen voor patchwork of quiltwerkApplicatie silhouet kinderen kan je creatieve werk net die persoonlijke touch geven die jij graag wil. Appliceren met b.v.vliesofix is heel makkelijk en je kunt er mooie effecten mee bereiken op stof. Je kunt ze zowel met de hand als met de naaimachine afwerken. Je kiest eerst een achtergrondstof en een afbeelding die je wilt appliceren. In dit voorbeeld wordt stof gebruikt waaruit hartjes geknipt kunnen worden om ze daarna op een andere stof te appliceren. Formeel gezien heet deze techniek broderie persé, maar het werkt hetzelfde als een applicatie die je zelf hebt getekend.

Applicatie silhouet kinderen

Klik op de bijgaande afbeeldingen en print het voorbeeld silhouet en vergroot met het kopieerapparaat, net zo groot als jijje applicatie wil aanbrengen op je creatieve werk. Knip netjes uit en je hebt een prima applicatie om te gebruiken bij textiele werkvormen, patchwork of quiltwerk.

Kijk ook bij :

 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?