U bevindt zich hier: Home » hobby » Applicatie silhouet kinderen voor patchwork of quiltwerk

Applicatie silhouet kinderen voor patchwork of quiltwerk

Geschreven door Elenea

Applicatie silhouet kinderen voor patchwork of quiltwerkApplicatie silhouet kinderen kan je creatieve werk net die persoonlijke touch geven die jij graag wil. Appliceren met b.v.vliesofix is heel makkelijk en je kunt er mooie effecten mee bereiken op stof. Je kunt ze zowel met de hand als met de naaimachine afwerken. Je kiest eerst een achtergrondstof en een afbeelding die je wilt appliceren. In dit voorbeeld wordt stof gebruikt waaruit hartjes geknipt kunnen worden om ze daarna op een andere stof te appliceren. Formeel gezien heet deze techniek broderie persé, maar het werkt hetzelfde als een applicatie die je zelf hebt getekend.

Applicatie silhouet kinderen

Klik op de bijgaande afbeeldingen en print het voorbeeld silhouet en vergroot met het kopieerapparaat, net zo groot als jijje applicatie wil aanbrengen op je creatieve werk. Knip netjes uit en je hebt een prima applicatie om te gebruiken bij textiele werkvormen, patchwork of quiltwerk.

Kijk ook bij :

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com