Gerelateerde artikelen

  • Patroon poppenkleding zelf maken tip Patroon poppenkleding zelf maken tip
  • Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging Breien met dikke bezemstelen is een uitdaging
  • Gluurpop maken en wat is een gluurpop Gluurpop maken en wat is een gluurpop
  • Polscorsage maken voor de bruid doe je zo Polscorsage maken voor de bruid doe je zo
  • Draagtas maken met oude kranten en versieren Draagtas maken met oude kranten en versieren
  • Wereldbol globe van papier maken Wereldbol globe van papier maken
hobby

Inspiratie uit gevonden materialen

Inspiratie uit gevonden materialenInspiratie uit gevonden materialen. Maria is geregeld op zoek naar de unieke glittersteentjes, spannende papiertjes, oude kantjes en nieuwe verfjes op diverse markten. Al deze gevonden en bij elkaar gesnuffelde materialen verwerkt Maria in schilderijen.

Inspiratie uit gevonden materialen

Ze geniet dus dubbel: van het vinden en van het maken. En vergeet daarbij niet de creatieve ideeën die haar vreugde geven om met haar vondst weer iets nieuws te bedenken om te gaan maken. Lees haar verhaal, bekijk haar schilderijen en papiermache beelden en laat je inspireren, surf naar  mariadegroot.nl

Inspiratie geeft een positief gevoel. Het is een bezieling en dat omzetten in actief bezig zijn geeft energie. Je doet de dingen met passie en plezier zonder dat het veel moeite kost. Voor veel mensen is inspiratie belangrijk om in beweging te komen en te blijven. Daar hoort het stellen van nieuwe doelen bij en het reflecteren op de periode die achter je ligt. Om er mee om te gaan moet je wel blijven oefenen om de inspiratie te prikkelen. Inspiratie kan zin en richting geven aan het leven en leidt in ieder geval tot persoonlijke ontwikkeling. Mensen die geïnspireerd zijn, zijn sterk en stralen energie uit. Het is fijn om daarbij in de buurt te zijn en je er door te laten enthousiasmeren.
Lees meer bij inspiratie wat en waar