U bevindt zich hier: Home » kleding en accessoires » Moderne creatieve borduurpatronen

Moderne creatieve borduurpatronen

Geschreven door Elenea

Moderne creatieve borduurpatronenModerne creatieve borduurpatronen. Deze borduurpatronen zijn origineel en gemakkelijk te borduren met o.a. de stiksteek en/of de rijgsteek, met de knoopjessteek en/of de kettingsteek.  Je borduurt de patronen op babylakentjes, rompertjes, t-shirts, jeans, spijkerbroek e.a. Laat je inspireren, want als je zelf een tekening maakt of een tekening van de kids gebruikt, maak je zelf een persoonlijk borduurpatroon ……

Moderne creatieve borduurpatronen

Je trekt de tekening over op de stof met textielcarbon ertussen. Donker gekleurde carbon voor op lichte stof en uiteraard licht gekleurde carbon voor op donkere stof, dus afstekende kleur, want dan zie je de lijnen goed !!!!

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com