Gerelateerde artikelen

  • Kussen borduren en kleurrijk afwerken Kussen borduren en kleurrijk afwerken
  • Inspiratie muur achter je bureau tips Inspiratie muur achter je bureau tips
  • Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas
  • Knoopsgaten naaien met de hand doe je zo Knoopsgaten naaien met de hand doe je zo
  • Bouwplaat zeester om te vouwen en te plakken Bouwplaat zeester om te vouwen en te plakken
  • Delfts blauw impressie om creatief mee om te gaan Delfts blauw impressie om creatief mee om te gaan
hobby

Moderne creatieve borduurpatronen

Moderne creatieve borduurpatronenModerne creatieve borduurpatronen. Deze borduurpatronen zijn origineel en gemakkelijk te borduren met o.a. de stiksteek en/of de rijgsteek, met de knoopjessteek en/of de kettingsteek.  Je borduurt de patronen op babylakentjes, rompertjes, t-shirts, jeans, spijkerbroek e.a. Laat je inspireren, want als je zelf een tekening maakt of een tekening van de kids gebruikt, maak je zelf een persoonlijk borduurpatroon ……

Moderne creatieve borduurpatronen

Je trekt de tekening over op de stof met textielcarbon ertussen. Donker gekleurde carbon voor op lichte stof en uiteraard licht gekleurde carbon voor op donkere stof, dus afstekende kleur, want dan zie je de lijnen goed !!!!