U bevindt zich hier: Home » hobby » Kruissteek patronen kaartspel symbolen

Kruissteek patronen kaartspel symbolen

Geschreven door Elenea
Kruissteek patronen kaart symbolen

borduur patroon klaver ruiten schoppen harten

Kruissteek patronen kaartspel symbolen. Kruissteek borduren met de hier te vinden gratis borduurpatronen van een klaver, schoppen, harten en ruiten. Leuk om zelf te borduren op een tafelkleed. Vaak kaarten mensen met een speellaken/kaartenkleed/spelenkleed/bridgekleed op tafel. Een bridgekleed of kaartkleed kan je ook kant en klaar kopen bij de Speelkaartenshop. Er zijn diverse formaten kaartkleden en bridgekleden tegen een aantrekkelijke prijs.

Een prima kaartspel is Canasta. “Dit speel je met twee tot zes spelers. Je kan één tegen één spelen en ook in teamverband (6 personen). Voor het spel heb je 108 kaarten nodig (twee kaartspellen inclusief de jokers) of voor zes spelers, 162 kaarten (drie kaartspellen inclusief de jokers) en pen en papier.

Om te beginnen worden de kaarten onder het aantal personen verdeeld. Wanneer je met z’n tweeën bent, krijgt ieder 15 kaarten. Is men met drie deelnemers, krijgt ieder 13 kaarten en met 4 deelnemers, 11 kaarten per persoon. Wanneer er met zes mensen gespeeld worden, moeten er teams gemaakt worden. Iedereen krijgt dan, net als bij vier spelers, 11 kaarten. De rest van de kaarten worden gesloten op een stapel op tafel gelegd met de bovenste kaart open”. Lees verder bij Canasta spelregels
Om een spelenkleed zelf te borduren kan je je door de kant en klaar speelkleden laten inspireren.

Kruissteek patronen kaart symbolen

Koning

Boer

Vrouw

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Ria Schut maart 27, 2018 - 8:56 pm

Ik wil graag het patroon van de koning borduren voor mijn Bridgekleed ,maar het borduurpatroon voor koning en boer is volgens mij hetzelfde klopt dit

Reageer
Elenea maart 28, 2018 - 4:06 pm

@Ria Schut. Dat zijn niet dezelfde patronen. Ik heb het artikel aangepast. Succes en dank voor je alertheid. Hgr van Elenea

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com