Gerelateerde artikelen

  • Gluurpop maken en wat is een gluurpop Gluurpop maken en wat is een gluurpop
  • Polscorsage maken voor de bruid doe je zo Polscorsage maken voor de bruid doe je zo
  • Draagtas maken met oude kranten en versieren Draagtas maken met oude kranten en versieren
  • Zonnebril leesbril brillenkoord zelf maken Zonnebril leesbril brillenkoord zelf maken
  • Schelpen zoeken en thuis knutselen Schelpen zoeken en thuis knutselen
  • Muur kinderkamer origineel decoreren Muur kinderkamer origineel decoreren
hobby

Persoonlijke slinger snel zelf maken

Persoonlijke slinger snel zelf makenPersoonlijke slinger snel zelf maken. Knip plastic insteekhoesjes in de vorm van een vlaggetje. Leg tussen de twee delen een foto, een tekening e.a. en plak de schuine kanten dicht met kleurrijk tape. Aan een lang (plastic) koord plak je alle je persoonlijke vlaggetjes.

Persoonlijke slinger snel zelf maken

Met behulp van een slinger met transparante insteekvakken maak je snel een persoonlijke slinger. Je kan de vakken vullen met foto’s, tekeningen, restjes stof, herfstbladeren, kadopapier etc……. Gewoon vullen met wat jij toepasselijk vindt voor jouw slinger.
Super snel is dus bestellen en dat doe je bij mijneigenslinger.nl
Dankzij een concept maak je in de kortste keren een eigen en unieke versiering, die het feest persoonlijk én compleet maakt. Mijn eigen slinger bestaat uit transparante insteekvakken, die je zelf naar gelieven kunt vullen. Het kan met letters, een fotocollage, kindertekeningen of bloemblaadjes. Heb je geen zin of tijd om zelf de slinger te ontwerpen, dan hebben ze ook hippe stoffen slingers in hun assortiment. t.w. een stoere jongens slinger en een vrolijke meiden slinger, beide slingers in 2 lengtes.