U bevindt zich hier: Home » feestdagen » Persoonlijke slinger snel zelf maken

Persoonlijke slinger snel zelf maken

Geschreven door Elenea

Persoonlijke slinger snel zelf makenPersoonlijke slinger snel zelf maken. Knip plastic insteekhoesjes in de vorm van een vlaggetje. Leg tussen de twee delen een foto, een tekening e.a. en plak de schuine kanten dicht met kleurrijk tape. Aan een lang (plastic) koord plak je alle je persoonlijke vlaggetjes.

Persoonlijke slinger snel zelf maken

Met behulp van een slinger met transparante insteekvakken maak je snel een persoonlijke slinger. Je kan de vakken vullen met foto’s, tekeningen, restjes stof, herfstbladeren, kadopapier etc……. Gewoon vullen met wat jij toepasselijk vindt voor jouw slinger.
Super snel is dus bestellen en dat doe je bij mijneigenslinger.nl
Dankzij een concept maak je in de kortste keren een eigen en unieke versiering, die het feest persoonlijk én compleet maakt. Mijn eigen slinger bestaat uit transparante insteekvakken, die je zelf naar gelieven kunt vullen. Het kan met letters, een fotocollage, kindertekeningen of bloemblaadjes. Heb je geen zin of tijd om zelf de slinger te ontwerpen, dan hebben ze ook hippe stoffen slingers in hun assortiment. t.w. een stoere jongens slinger en een vrolijke meiden slinger, beide slingers in 2 lengtes.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Logomatten november 11, 2009 - 6:48 pm

Leuk idee die slingers die je zelf kan aankleden orgineel idee trouwens.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com