U bevindt zich hier: Home » hobby » Sinterklaas surprise hand of rollade maken

Sinterklaas surprise hand of rollade maken

Geschreven door Elenea

Sinterklaas surprise hand of rollade maken. Originele en nieuwe surprises vind je hier en op het funlog van de Sint. Van Nieko, de beheerder van het funlog sinterklaasfun kreeg ik deze originele surprise tips voor jullie.

Sinterklaas surprise hand of rollade maken

  • Een gebraden rollade van watten!!
  • Een hand van gips gemaakt met behulp van een (extra grote maat) plastic handschoen (doktershandschoen of afwashandschoen) en gips, dat je haalt bij de speelgoedwinkel. Giet het vloeibare gips in de plastic handschoen. Stop het in plastic verpakte cadeautje er middenin. Laat goed drogen en probeer de gipsen hand voorzichtig nog in een vorm te brengen die jij wil, voordat het helemaal hard wordt. Dat door licht te schuren. Simpel maar leuk.Sinterklaas surprise hand of rollade maken

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com