Gerelateerde artikelen

  • Tips leuk kinderfeestje organiseren en thema kiezen Tips leuk kinderfeestje organiseren en thema kiezen
  • Blote vrouw collage ter inspiratie met tips Blote vrouw collage ter inspiratie met tips
  • Twee taarten bakken met slimme taartvorm Twee taarten bakken met slimme taartvorm
  • Wereldbol globe van papier maken Wereldbol globe van papier maken
  • Handgemaakte producten en Etsy inspireren Handgemaakte producten en Etsy inspireren
  • Spuitzakje van vetvrij papier zelf maken Spuitzakje van vetvrij papier zelf maken
hobby

Sinterklaas surprise hand of rollade maken

Sinterklaas surprise hand of rollade maken. Originele en nieuwe surprises vind je hier en op het funlog van de Sint. Van Nieko, de beheerder van het funlog sinterklaasfun kreeg ik deze originele surprise tips voor jullie.

Sinterklaas surprise hand of rollade maken

  • Een gebraden rollade van watten!!
  • Een hand van gips¬†gemaakt met behulp van een (extra grote maat) plastic handschoen (doktershandschoen of afwashandschoen) en gips, dat je haalt¬†bij de speelgoedwinkel. Giet het vloeibare gips in de plastic handschoen. Stop het in plastic verpakte cadeautje er middenin. Laat goed drogen en probeer de gipsen hand voorzichtig nog in een vorm te brengen die jij wil, voordat het helemaal hard wordt. Dat door licht te schuren. Simpel maar leuk.Sinterklaas surprise hand of rollade maken

 

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?