Gerelateerde artikelen

  • Wereldbol globe van papier maken Wereldbol globe van papier maken
  • Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas
  • Hoe hoedje van papier of krantenpapier vouwen Hoe hoedje van papier of krantenpapier vouwen
  • Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat Unieke en originele Sinterklaas surprise met langspeelplaat
  • Sinterklaas surprise uit groot blok piepschuim Sinterklaas surprise uit groot blok piepschuim
  • Borstbeeld maken als Sinterklaas surprise Borstbeeld maken als Sinterklaas surprise

Iphone maken als sinterklaas surprise

 

Iphone maken als sinterklaas surpriseIphone maken als sinterklaas surprise doe je met een bouwplaat. Kies uit de onderstaande bouwplaten van een iPhone of een smartphone en maak de Sinterklaas surprise voor een fervente beller. Je hebt nodig een printer (eventueel vergroten op kopieerapparaat), papier, karton, schaar (of stanleymes), stevige tape en creativiteit.

Zoals jullie vast wel weten is een iPhone een smartphone van Apple. Je kan er mee bellen, sms’en, mailen, internetten, muziek beluisteren, foto’s en video’s maken en bekijken, en games downloaden en spelen. Dit apparaat was een van de eerste smartphones met een on-screen-toetsenbord.

Iphone maken als sinterklaas surprise

  1. Print de bouwplaat en
  2. vergroot hem met het kopieerapparaat.
  3. Plak het op stevig papier of karton en knip de Iphone uit of snij het uit.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?