U bevindt zich hier: Home » allerlei eropuit » Cool evenement in Scheveningen 2017 en 2018

Cool evenement in Scheveningen 2017 en 2018

Geschreven door Elenea

Cool evenement in Scheveningen 2017 en 2018Cool evenement in Scheveningen is van 2 december t/m 14 januari. Tijdens de Ice Expo Scheveningen kun  je de mooiste ijs sculpturen bewonderen op de boulevard van Scheveningen naast de Pier. De thema van de Ice Expo zal dit jaar 200 jaar Scheveningen zijn, in aanloop naar de viering van 200 jaar Scheveningen in 2018.

Cool evenement in Scheveningen 2017 en 2018

De ijstentoonstelling is een spectaculaire ijsbeelden tentoonstelling met als thema Feest aan Zee! Waarmee een aanloop gemaakt wordt naar de viering van het 200 jarig bestaan van de badplaats in 2018. Een tour door de ijsexpo is een leuke interactieve beleving voor de hele familie, die je meeneemt langs alle Scheveningse hoogtepunten van toen en nu.

Laat je meevoeren langs de expositie van ijsbeelden en ontdek Scheveningen en Den Haag op unieke wijze. Je ziet de vele gezichten van Scheveningen en haar ontwikkeling: van vissersdorp tot mondaine badplaats; de haven, de befaamde badcultuur, de geschiedenis en de toekomst komen voorbij. Hoogtepunt in de expositie zijn Koning Willem Alexander en Koningin Maxima op het bordes waarmee je op de foto kunt en de Gouden Koets op ware grootte. De ijsbeelden tentoonstelling is dit jaar grootser dan ooit, met ruim 500 m² Ice plezier kom je ogen te kort!
Tip: kleed je warm aan, want het is maar liefst -10°C in de speciale Ice Expo tent!

Lees alle overige informatie bij cooleventscheveningen.nl

Je geniet in een gezellige voortent, een Winterstrandtent, bij de Ice Expo van bijvoorbeeld een heerlijke warme chocomel of kopje koffie na het bezoek aan de Ice Expo. De winterstrandtent is vanaf 2 december 2017 geopend. Ook kan je er van een bierproeverij genieten met verschillende lekkere bieren en een snackplank.
Je proeft onder andere een lokaal biertje van Brouwerij Scheveningen en andere biertjes uit de regio.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com