Gerelateerde artikelen

  • Mozaieken met glas of steentjes tips Mozaieken met glas of steentjes tips
  • Schoolbordenverf en magneetverf tips Schoolbordenverf en magneetverf tips
  • Saai vest nieuwe look geven doe je zo Saai vest nieuwe look geven doe je zo
  • Een eigen poppenhuis bouwen Een eigen poppenhuis bouwen
  • Simpel en snel bloemenschaal maken Simpel en snel bloemenschaal maken
  • Muur decoreren met origineel zelfmaak idee Muur decoreren met origineel zelfmaak idee
eropuit

Cool evenement in Scheveningen 2017 en 2018

Cool evenement in Scheveningen 2017 en 2018Cool evenement in Scheveningen is van 2 december t/m 14 januari. Tijdens de Ice Expo Scheveningen kun  je de mooiste ijs sculpturen bewonderen op de boulevard van Scheveningen naast de Pier. De thema van de Ice Expo zal dit jaar 200 jaar Scheveningen zijn, in aanloop naar de viering van 200 jaar Scheveningen in 2018.

Cool evenement in Scheveningen 2017 en 2018

De ijstentoonstelling is een spectaculaire ijsbeelden tentoonstelling met als thema Feest aan Zee! Waarmee een aanloop gemaakt wordt naar de viering van het 200 jarig bestaan van de badplaats in 2018. Een tour door de ijsexpo is een leuke interactieve beleving voor de hele familie, die je meeneemt langs alle Scheveningse hoogtepunten van toen en nu.

Laat je meevoeren langs de expositie van ijsbeelden en ontdek Scheveningen en Den Haag op unieke wijze. Je ziet de vele gezichten van Scheveningen en haar ontwikkeling: van vissersdorp tot mondaine badplaats; de haven, de befaamde badcultuur, de geschiedenis en de toekomst komen voorbij. Hoogtepunt in de expositie zijn Koning Willem Alexander en Koningin Maxima op het bordes waarmee je op de foto kunt en de Gouden Koets op ware grootte. De ijsbeelden tentoonstelling is dit jaar grootser dan ooit, met ruim 500 m² Ice plezier kom je ogen te kort!
Tip: kleed je warm aan, want het is maar liefst -10°C in de speciale Ice Expo tent!

Lees alle overige informatie bij cooleventscheveningen.nl

Je geniet in een gezellige voortent, een Winterstrandtent, bij de Ice Expo van bijvoorbeeld een heerlijke warme chocomel of kopje koffie na het bezoek aan de Ice Expo. De winterstrandtent is vanaf 2 december 2017 geopend. Ook kan je er van een bierproeverij genieten met verschillende lekkere bieren en een snackplank.
Je proeft onder andere een lokaal biertje van Brouwerij Scheveningen en andere biertjes uit de regio.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?