Gerelateerde artikelen

  • Muur decoreren met origineel zelfmaak idee Muur decoreren met origineel zelfmaak idee
  • Kaarsen decoreren en versieren doe je zo Kaarsen decoreren en versieren doe je zo
  • Bouwplaat papieren dieren uit het bos en meer Bouwplaat papieren dieren uit het bos en meer
  • Viltstiften schort en oprolbaar krijtjes etui maken Viltstiften schort en oprolbaar krijtjes etui maken
  • Organza tafelkleed vlechten en naaien Organza tafelkleed vlechten en naaien
  • Gras figuurzagen en knuffels erachter Gras figuurzagen en knuffels erachter
hobby

Tafel decoratie maken met kinderen

Tafel decoratie maken met kinderenTafel decoratie maken met kinderen. Als mama in de keuken bezig is met koken kunnen de kinderen knutselen en de eettafel aankleden. Van te voren maken de kinderen een menukaart en o.a. de naamkaartjes met deze gratis te downloaden decoratie bouwplaten om soms zelf te kleuren en in elkaar te plakken. Maak er één samen met de kinderen en leg het rustig uit, dan kunnen ze tijdens het koken zelf aan de slag. Apetrots zijn de kinderen als ze de tafel met de zelfgemaakt decoraties mogen aankleden.

Tafel decoratie maken met kinderen

Op ieder voorwerpje kun je de naam van de gasten schrijven. Ze zijn ook leuk voor in de kerstboom of aan een paastak of aan een slinger.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?