U bevindt zich hier: Home » hobby » Eigen foto in kruissteek borduurpatroon

Eigen foto in kruissteek borduurpatroon

Geschreven door Elenea
Eigen foto in kruissteek

simplymal.com

Eigen foto in kruissteek borduurpatroon heet fotoborduren. Je kan nu van jouw foto gratis en snel een borduurpatroon maken. Het maken van kruissteek borduurpatronen van jouw eigen afbeeldingen is via Pic 2 Pat wel erg gemakkelijk. In drie eenvoudige stappen maak je van een afbeelding via deze website een kruissteek telpatroon. Dat telpatroon kun je vervolgens naar jouw computer halen en daar uitprinten en opslaan. Zo heb je jouw ontwerp altijd bij de hand.

Voor het gemak berekent Pic 2 Pat direct welke kleuren borduurzijde nodig zijn om de afbeelding te maken en hoeveel strengen je nodig hebt van elke kleur. Je kunt dus direct aan de slag met jouw borduurpatroon.

Eigen foto in kruissteek borduurpatroon

Selecteer een afbeeldingbestand op jouw computer en druk daarna op een knop om deze afbeelding in te laden. Je kunt bij het invoerveld bladeren door de bestanden op jouw computer om zo de juiste afbeelding te kunnen vinden.
Het kan bijna alle afbeeldingsformaten aan. Een afbeelding mag maximaal 4 MB groot zijn. Hou er wel rekening mee dat grotere afbeelden een aantal seconden nodig hebben om naar computer van de website verstuurd te worden. Na drukken op “Volgende” kan het daarom even duren voor de volgende stap verschijnt waar je kunt aangeven hoe groot het borduurwerk moet worden en hoeveel kruisjes per centimeter er in het patroon moeten komen.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

caro maart 1, 2010 - 8:45 pm

Hoe kan ik mijn gedigitaliseerde foto tot borduurpatroon op een groot formaat uitprinten? Ik krijg steeds een kleine versie van het patroon. Graag Uw advies naar mijn emailadres.

Met hartelijke groet,Caro

Reageer
Helma Hoffmann juli 27, 2016 - 3:56 pm

Hallo zou je voor mij het logo van FC Meo ook op blokjes papier kunnen zetten zodat ik dat kan gaan borduren voor mijn zoon

Reageer
Elenea juli 28, 2016 - 10:20 am

@Helma. Het maken van kruissteek borduurpatronen van jouw eigen afbeeldingen doe je zelf via Pic 2 Pat.

Reageer
Van Lerberghe Greet november 8, 2016 - 2:35 pm

Ik wil wandtapijt maken in gobelinsteek. Ik zou graag foto op stramien laten drukken. Waar kan dat en waar vind ik stramien?

Reageer
Elenea november 10, 2016 - 11:29 am

@Van Lerberghe Greet. Foto op stramien laten drukken doe je bij de copyshop bij jou in de buurt. Stramien koop je hier.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com