Gerelateerde artikelen

  • Dieren fotograferen handige tips en weetjes Dieren fotograferen handige tips en weetjes
  • Zelf menukaart maken online dus direct klaar Zelf menukaart maken online dus direct klaar
  • Fotowand dierbare herinneringen geeft sfeer Fotowand dierbare herinneringen geeft sfeer
  • Gratis borduurpatronen en borduren maar Gratis borduurpatronen en borduren maar
  • Handgemaakte producten en Etsy inspireren Handgemaakte producten en Etsy inspireren
  • Kruissteekpatroon brandweerauto borduren Kruissteekpatroon brandweerauto borduren
hobby

Eigen foto in kruissteek borduurpatroon

Eigen foto in kruissteek
simplymal.com

Eigen foto in kruissteek borduurpatroon heet fotoborduren. Je kan nu van jouw foto gratis en snel een borduurpatroon maken. Het maken van kruissteek borduurpatronen van jouw eigen afbeeldingen is via Pic 2 Pat wel erg gemakkelijk. In drie eenvoudige stappen maak je van een afbeelding via deze website een kruissteek telpatroon. Dat telpatroon kun je vervolgens naar jouw computer halen en daar uitprinten en opslaan. Zo heb je jouw ontwerp altijd bij de hand.

Voor het gemak berekent Pic 2 Pat direct welke kleuren borduurzijde nodig zijn om de afbeelding te maken en hoeveel strengen je nodig hebt van elke kleur. Je kunt dus direct aan de slag met jouw borduurpatroon.

Eigen foto in kruissteek borduurpatroon

Selecteer een afbeeldingbestand op jouw computer en druk daarna op een knop om deze afbeelding in te laden. Je kunt bij het invoerveld bladeren door de bestanden op jouw computer om zo de juiste afbeelding te kunnen vinden.
Het kan bijna alle afbeeldingsformaten aan. Een afbeelding mag maximaal 4 MB groot zijn. Hou er wel rekening mee dat grotere afbeelden een aantal seconden nodig hebben om naar computer van de website verstuurd te worden. Na drukken op “Volgende” kan het daarom even duren voor de volgende stap verschijnt waar je kunt aangeven hoe groot het borduurwerk moet worden en hoeveel kruisjes per centimeter er in het patroon moeten komen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?