U bevindt zich hier: Home » eropuit » Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag

Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag

Geschreven door Elenea

Wat doen op oudejaarsavondWat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag? Wat gaan we doen op oudejaarsavond? Ik heb hieronder enkele tips verzameld. Daar zit vast wel iets voor je bij en anders brengt het je wel op een goed idee. Heb jij nog een goede tip, laat het ons weten in een reactie onder dit artikel.

Wat doen op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag

Gerelateerde artikelen

2 reacties

andrew februari 1, 2012 - 12:06 pm

Marike, Ik was een van de gelukkigen die bij de Premiere: van de try-outs mocht zijn in Cuijk. Wow, jullie hebben jezelf opnieuw uitgevonden. Ik heb al je platen, heb je menigmaal live gezien en toch heb je me geweldig verrast met deze sublieme aftrap. Wat een spannende theatermuziek! Wat een vernuftige soundmachines daar op het podium. Het is nu al goed! Vrolijke groet, Django

Reageer
andrew februari 1, 2012 - 12:06 pm

Marike, Ik was een van de gelukkigen die bij de Premiere: van de try-outs mocht zijn in Cuijk. Wow, jullie hebben jezelf opnieuw uitgevonden. Ik heb al je platen, heb je menigmaal live gezien en toch heb je me geweldig verrast met deze sublieme aftrap. Wat een spannende theatermuziek! Wat een vernuftige soundmachines daar op het podium. Het is nu al goed! Vrolijke groet, Django

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com