U bevindt zich hier: Home » hobby » Dribbel DMC gratis borduurpatroon

Dribbel DMC gratis borduurpatroon

Geschreven door Elenea

DMC Dribbel kruissteekpatroon bordurenDribbel DMC gratis borduurpatroon. Even een klein borduurwerkje maken voor de kinderkamer. Met dit patroontje kan je direct aan de slag. DMC (splijt)garen en/of borduurzijde bestel je bij de Hobbydoos.
Ook de onbedrukte borduurstoffen (stramien) kan je daar bestellen.

Dribbel DMC gratis borduurpatroon

Een kruissteek bestaat uit 2 halve kruissteken die in tegenovergestelde richting over elkaar heen liggen. Het mooiste resultaat wordt bereikt als alle bovenste diagonalen van de kruissteken in dezelfde richting liggen. Een mooi en regelmatig kruissteek borduurwerk krijg je door eerst de onderste helften van een rij kruissteken te borduren en daarna de bovenste helft. De onderste helft loopt van rechtsonder naar linksboven (of andersom) en de bovenste van linksonder naar rechtsboven (of andersom). Deze plaatjes laten voorbeelden zien van hoe een rij kruissteken van rechts naar links gemaakt kan worden, maar de rijen kunnen ook van links naar rechts, diagonaal, van onder naar boven of andersom gemaakt worden.

Klik op de afbeelding om het patroontje groot te zien en te printen.

TIP: Mooie gratis DMC borduurpatronen

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Winy van den Hoek-Brink april 22, 2017 - 6:09 pm

Ik heb de Dribbel serie van iemand gekregen om hem af te maken maar de kleurtjes van de motiefjes heb ik er niet bij. Nu weet ik niet welke kleurtjes ik moet gebruiken bij de figuurtjes.Het garen is er wel bij.De figuurtjes zijn C,D,I,J,O en P. ik neem aan dat er nog meer figuurtjes bij horen. Nu wilde ik U vragen of U mij het hele pakket a.u.b.op wil sturen. Bijvoorbaat dank ik U.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com