U bevindt zich hier: Home » hobby » Gratis kikker kruissteekpatroon DMC

Gratis kikker kruissteekpatroon DMC

Geschreven door Elenea

Gratis kikker kruissteekpatroon DMCGratis kikker kruissteekpatroon DMC. Even een klein borduurwerkje maken voor de kinderkamer. Met dit patroontje kan je direct aan de slag. DMC (splijt)garen en/of borduurzijde bestel je bij de Hobbydoos.
Ook de onbedrukte borduurstoffen (stramien) kan je daar bestellen.

Gratis kikker kruissteekpatroon DMC

Klik op de afbeelding om het patroontje groot te zien en te printen.

TIP: Mooie gratis DMC borduurpatronen

De kruissteek bestaat uit 2 halve kruissteken die in tegenovergestelde richting over elkaar heen liggen. Het mooiste resultaat wordt bereikt als alle bovenste diagonalen van de kruissteken in dezelfde richting liggen. Een mooi en regelmatig kruissteek borduurwerk krijg je door eerst de onderste helften van een rij kruissteken te borduren en daarna de bovenste helft. De onderste helft loopt van rechtsonder naar linksboven (of andersom) en de bovenste van linksonder naar rechtsboven (of andersom). De plaatjes laten voorbeelden zien van hoe een rij kruissteken van rechts naar links gemaakt kan worden, maar de rijen kunnen ook van links naar rechts, diagonaal, van onder naar boven of andersom gemaakt worden.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

nell april 15, 2019 - 11:27 am

hoi Elenea

Mijn kleindochter is helemaal gek op kikker van max Velthuijs.
Ik ben dus op zoek naar borduurpatronen van deze kikker. Enorm bedankt voor dit mooie patroon, alleen kan je mij iets duidelijker laten zien waar de verschillende kleuren groen zijn gebruikt ( licht en schaduw denk ik )
misschien heb je het patroon in zwart en wit , met letters en cijfers?

weet je misschien ook waar ik het “kikker ABC ” kan vinden ( om te borduren ), ook van max velthuijs.

bij voorbaat vriendelijk dank

Nell
nelldinard35@hotmail.com

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com