U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Hoe minitaartje rondbreien: basis breipatroon mini taartje

Hoe minitaartje rondbreien: basis breipatroon mini taartje

Geschreven door Elenea

Hoe minitaartje rondbreien: basis breipatroon mini taartjeHoe minitaartje rondbreien: basis breipatroon mini taartje. Rondbreien doe je op dezelfde manier als breien met twee breipennen. Zet de benodigde steken op. Opzetten kan ook eerst op gewone breinaalden en bij de eerste naald begin je met het breien met de rondbreinaald. Markeer met een andere kleur stukje garen het begin/eind van de toer. De steken blijven op de rondbreinaald staan en je breidt ook alleen maar recht (of averecht) tot je de juiste hoogte hebt, want je keert het breiwerk niet, zoals je dat gewend bent bij het breien met twee breinaalden.

Hoe minitaartje rondbreien: basis breipatroon mini taartje

Van een bezoeker van de hobby.blogo kreeg ik dit breipatroon om minitaartjes te breien. Ik ben ermee gestart, maar breien is niet echt mijn ding …… Misschien lukt het jullie wel.
Print het basis breipatroon van een minitaartje : breipatroon-minitaartje-rondbreien

Bekijk de video voor de techniek van het rondbreien:

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Mireilla december 6, 2011 - 3:00 pm

ik brei een kabel patroon voor een extra kraag – met 2 naalden heb je een heen en terug naald – met de terug naald bevestig je de kabel – nu met de rondbrei naald – hoe bevestig je dan – Brei je dan 1 naald na de patroon naald gewoon rechts? om toch het patroon compleet te maken. De trui staat in Breionline 23 winter 2010 2011 en is trui 14. SVP Help me!!!

Reageer
tina december 18, 2011 - 4:37 pm

helaas ik wil zo graag rondbreien maar vind nergens een nederlandse film hier ook niet kan je mij soms helpen om een video kan vinden met nederlans gespoken taal dank bij voorbaat tina

Reageer
Elenea december 18, 2011 - 6:55 pm Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com