Gerelateerde artikelen

  • Stof afbinden en verven in de magnetron Stof afbinden en verven in de magnetron
  • Patroon rechte broek en harembroek naaien Patroon rechte broek en harembroek naaien
  • Collectie collages Ellen Figee om te inspireren Collectie collages Ellen Figee om te inspireren
  • Bruidsjurken overnemen voor je creatieve hobby Bruidsjurken overnemen voor je creatieve hobby
  • Klosjes garen houder voor de hobbykamer Klosjes garen houder voor de hobbykamer
  • Knuffel of bal maken van keuken vaatdoekjes Knuffel of bal maken van keuken vaatdoekjes
hobby

Stoffen schilderijen magisch en verrassend

Stoffen schilderijen magisch en verrassendStoffen schilderijen magisch en verrassend. Toen ik het zag, was ik gelijk verloren. Wat een Kunst met een grote K. Kunst met textiel, olieverf en garen. Op hoogwaardige stoffen schildert zij met olieverf met gebruik van zelfgetekende en -gesneden sjablonen. Details en contouren worden getekend met naald en garens. Duizenden steekjes per werk.

Stoffen schilderijen magisch en verrassend

Van deze naaldkunstenares word je stil en kan je alleen nog maar genieten, kijken en proberen te begrijpen hoe zij werkt met engelengeduld, stof, borduurgaren, verf, krijt, potlood en pen. Een geweldig voorbeeld van gemengde techniek.
Misschien weet ze je te inspireren, maar zoveel geduld en liefde kan je je zelf niet leren, dat moet in je zitten.
Kijk en geniet  bij alicetextileart.nl

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?