U bevindt zich hier: Home » inspiratie » kunst met een grote k » Stoffen schilderijen magisch en verrassend

Stoffen schilderijen magisch en verrassend

Geschreven door Elenea

Stoffen schilderijen magisch en verrassendStoffen schilderijen magisch en verrassend. Toen ik het zag, was ik gelijk verloren. Wat een Kunst met een grote K. Kunst met textiel, olieverf en garen. Op hoogwaardige stoffen schildert zij met olieverf met gebruik van zelfgetekende en -gesneden sjablonen. Details en contouren worden getekend met naald en garens. Duizenden steekjes per werk.

Stoffen schilderijen magisch en verrassend

Van deze naaldkunstenares word je stil en kan je alleen nog maar genieten, kijken en proberen te begrijpen hoe zij werkt met engelengeduld, stof, borduurgaren, verf, krijt, potlood en pen. Een geweldig voorbeeld van gemengde techniek.
Misschien weet ze je te inspireren, maar zoveel geduld en liefde kan je je zelf niet leren, dat moet in je zitten.
Kijk en geniet  bij alicetextileart.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com