U bevindt zich hier: Home » hobby » Knuffelbank of knuffelstoel maken met alle lieve knuffels

Knuffelbank of knuffelstoel maken met alle lieve knuffels

Geschreven door Elenea

Knuffelbank of knuffelstoel maken met alle lieve knuffelsKnuffelbank of knuffelstoel maken. Met knuffels een bank of stoel bekleden. Eindelijk een oplossing voor alle knuffels waar nooit naar wordt omgekeken, niet mogen worden weggegooid of weggegeven. Staan ze bij jullie ook op de kast en alleen maat stof te “eten”?|
Kinderen vinden het leuk om samen met de ouder de knuffels aan de bank of stoel vast te maken. Zorg dat je ze goed verdeeld er en een zacht geheel ontstaat. Dus tussendoor regelmatig proberen of de bank lekker ligt en de stoel goed zit.

Knuffelbank of knuffelstoel maken met alle lieve knuffels

Bevestig ze op een oude kale stoel of bank !!!! en klaar is jouw knuffelbank of knuffelstoel……
Deze knuffelstoel (afbeelding) is gemaakt door de Braziliaanse Campana Brothers. Elk exemplaar die ze maken is uniek.

En met twee mega grote knuffels maak je een bank die jou knuffelt, bekijk de video:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?