Gerelateerde artikelen

  • Kerstman maken uit lapjes vilt Kerstman maken uit lapjes vilt
  • Stevige kerstsok maken met gratis patroon Stevige kerstsok maken met gratis patroon
  • Patroon laars en sok van kerstman als decoratie Patroon laars en sok van kerstman als decoratie
  • Origineel Sinterklaas cadeau en surprise tip Origineel Sinterklaas cadeau en surprise tip
  • Patat Pizza Pannenkoek feestje organiseren Patat Pizza Pannenkoek feestje organiseren
  • Danspaar maken als Sinterklaas surprise Danspaar maken als Sinterklaas surprise
hobby

Kip speldenkussen quilten met gratis patroon

Kip speldenkussen quilten met gratis patroonKip speldenkussen quilten (patchwork maken) met gratis patroon. Altijd al een origineel speldenkussen willen maken, dan is dit een leuk gratis patroon. Diverse lapjes quilt (naai) je aan elkaar in de vorm van de kip.
Naai er de uit vilt geknipte kam en snavel aan zoals bij deze stap voor stap werkuitleg.

Kip speldenkussen quilten met gratis patroon

Een speldenkussen is een klein kussentje waarop je spelden en naalden bewaard, zodat tijdens het naaien en handwerken de spelden en naalden makkelijk kunnen worden gepakt. Tegelijk zijn ze daarmee veilig opgeborgen.

Voor het vullen van je speldenkussen gebruik je fiberfill (poppenvulling, synthetische watten, aquariumwatten) en dan stevig opvullen. Je kunt ook schuimrubber gebruiken, maar sommige soorten schuimrubber kzijn best lastig zijn om de spelden er in te prikken en weer uit te halen. Het allerbeste werkt piepschuim, maar dat moet je dan wel goed op maat maken van de kip.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?