Gerelateerde artikelen

  • Verrassing schrijven op glas of spiegel Verrassing schrijven op glas of spiegel
  • Fietswiel recyclen tot kroonluchter of lamp Fietswiel recyclen tot kroonluchter of lamp
  • Poezieplaatjes op de muur is origineel Poezieplaatjes op de muur is origineel
  • Muur decoreren met gratis klok sjabloon Muur decoreren met gratis klok sjabloon
  • Inspiratie muur achter je bureau tips Inspiratie muur achter je bureau tips
  • Hoe muur kinderkamer decoreren Hoe muur kinderkamer decoreren
hobby

Eierdozen gebruiken om bankje te maken

Eierdozen gebruiken om bankje te makenEierdozen gebruiken om bankje te maken. Recyclen of slim zijn, maakt niet uit, maar uniek is het wel en wij vrouwen kunnen het helemaal zelf maken. Een tijdje geleden zag ik in een etalage een krukje staan gemaakt van een stapel eierdozen (trays voor eieren).

Eierdozen gebruiken om bankje te maken

Het waren er voldoende opgestapeld tot een prettige zithoogte. Daarop lag een vierkant zitkussen. Dit kussen was vastgemaakt om de stapel eierdozen met vier banden en aan iedere band halverwege een gesp. Het zag er stevig uit. Je moet de banden natuurlijk strak aantrekken, zodat de eierdozen stevig in elkaar klemmen.

Maak je zelf een krukje van eierdozen, dan kan je de eierdozen ook nog een kleur geven of gewoon naturel laten. Gebruik voor het kussen een passend stofje en een stuk stevig schuimplastic voor de vulling.

TIP: geen eieren er tussen doen hoor ( ha ha ha)