Gerelateerde artikelen

  • Kasteel en prinsessen als Sinterklaas surprise Kasteel en prinsessen als Sinterklaas surprise
  • Zwembad maken als Sinterklaas surprise Zwembad maken als Sinterklaas surprise
  • Naaimachine van karton als Sinterklaas surprise Naaimachine van karton als Sinterklaas surprise
  • Lampenkap frame nieuwe look geven met repen kant en lint Lampenkap frame nieuwe look geven met repen kant en lint
  • Bril knutselen met kinderen en lege eierdoos Bril knutselen met kinderen en lege eierdoos
  • Letters mozaieken voor thuis of tijdens feest Letters mozaieken voor thuis of tijdens feest
hobby

Eierdozen gebruiken om bankje te maken

Eierdozen gebruiken om bankje te makenEierdozen gebruiken om bankje te maken. Recyclen of slim zijn, maakt niet uit, maar uniek is het wel en wij vrouwen kunnen het helemaal zelf maken. Een tijdje geleden zag ik in een etalage een krukje staan gemaakt van een stapel eierdozen (trays voor eieren).

Eierdozen gebruiken om bankje te maken

Het waren er voldoende opgestapeld tot een prettige zithoogte. Daarop lag een vierkant zitkussen. Dit kussen was vastgemaakt om de stapel eierdozen met vier banden en aan iedere band halverwege een gesp. Het zag er stevig uit. Je moet de banden natuurlijk strak aantrekken, zodat de eierdozen stevig in elkaar klemmen.

Maak je zelf een krukje van eierdozen, dan kan je de eierdozen ook nog een kleur geven of gewoon naturel laten. Gebruik voor het kussen een passend stofje en een stuk stevig schuimplastic voor de vulling.

TIP: geen eieren er tussen doen hoor ( ha ha ha)

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?