Gerelateerde artikelen

  • Louvredeur als blikvanger en prikbord Louvredeur als blikvanger en prikbord
  • Oost Indische kers geeft inspiratie Oost Indische kers geeft inspiratie
  • Patroon schilderen en pattern painting kan iedereen Patroon schilderen en pattern painting kan iedereen
  • Oude deuren vertellen een verhaal Oude deuren vertellen een verhaal
  • Amateur fotografie tips en weetjes Amateur fotografie tips en weetjes
  • Kunst maken van oud hout met voorbeeld foto Kunst maken van oud hout met voorbeeld foto
eropuit

Week in Berlijn is de moeite waard

Week in Berlijn is de moeite waardWeek in Berlijn is de moeite waard. Berlijn heeft een prima netwerk van openbaar vervoer, dat goed op elkaar aansluit. Wij hebben ons door een groot gedeelte van Berlijn verplaatst met de S-Bahn en flinke gedeeltes gewandeld.

Week in Berlijn is de moeite waard

Omdat het prachtig weer was, 32 graden, hebben we gevaren op de Spree en geen museum van binnen gezien. Er is ontzettend veel te zien en te ontdekken. Bekijk mijn foto impressie van Berlijn en laat je inspireren om Berlijn te bezoeken, kunst te bekijken en sta ook even stil bij de tranen die hier gevloeid hebben, zeker nu jij in alle vrijheid kan en mag genieten van zoveel historie en nieuwbouw in de stad Berlijn.

Bezienswaardigheden Berlijn

Berlijn behoort tot één van Europa’s meest pompeuze steden en heeft een zeer rijke geschiedenis in de Duitse cultuur: het statige Berlijn. Het zal niet gauw tot één van Europa’s meest romantische steden behoren, maar zeker wel tot één van de meest invloedrijke. Maar, welke elementen kenmerken deze hoofdstad? Vind hier alle bezienswaardigheden van Berlijn.