U bevindt zich hier: Home » eropuit » Week in Berlijn is de moeite waard

Week in Berlijn is de moeite waard

Geschreven door Elenea

Week in Berlijn is de moeite waardWeek in Berlijn is de moeite waard. Berlijn heeft een prima netwerk van openbaar vervoer, dat goed op elkaar aansluit. Wij hebben ons door een groot gedeelte van Berlijn verplaatst met de S-Bahn en flinke gedeeltes gewandeld.

Week in Berlijn is de moeite waard

Omdat het prachtig weer was, 32 graden, hebben we gevaren op de Spree en geen museum van binnen gezien. Er is ontzettend veel te zien en te ontdekken. Bekijk mijn foto impressie van Berlijn en laat je inspireren om Berlijn te bezoeken, kunst te bekijken en sta ook even stil bij de tranen die hier gevloeid hebben, zeker nu jij in alle vrijheid kan en mag genieten van zoveel historie en nieuwbouw in de stad Berlijn.

Bezienswaardigheden Berlijn

Berlijn behoort tot één van Europa’s meest pompeuze steden en heeft een zeer rijke geschiedenis in de Duitse cultuur: het statige Berlijn. Het zal niet gauw tot één van Europa’s meest romantische steden behoren, maar zeker wel tot één van de meest invloedrijke. Maar, welke elementen kenmerken deze hoofdstad? Vind hier alle bezienswaardigheden van Berlijn.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com