Gerelateerde artikelen

  • Gratis fotomozaiek maken zonder downloaden Gratis fotomozaiek maken zonder downloaden
  • Verjaardagskalender simpel en gratis Verjaardagskalender simpel en gratis
  • Herinnering vakantie en strandsfeer thuis Herinnering vakantie en strandsfeer thuis
  • Fotomozaiek is alle foto’s gebruiken Fotomozaiek is alle foto’s gebruiken
  • Jaargetijden kleuren maken het landschap Jaargetijden kleuren maken het landschap
  • Kunst op je broekzak van je jeans maken Kunst op je broekzak van je jeans maken
eropuit

Week in Berlijn is de moeite waard

Week in Berlijn is de moeite waardWeek in Berlijn is de moeite waard. Berlijn heeft een prima netwerk van openbaar vervoer, dat goed op elkaar aansluit. Wij hebben ons door een groot gedeelte van Berlijn verplaatst met de S-Bahn en flinke gedeeltes gewandeld.

Week in Berlijn is de moeite waard

Omdat het prachtig weer was, 32 graden, hebben we gevaren op de Spree en geen museum van binnen gezien. Er is ontzettend veel te zien en te ontdekken. Bekijk mijn foto impressie van Berlijn en laat je inspireren om Berlijn te bezoeken, kunst te bekijken en sta ook even stil bij de tranen die hier gevloeid hebben, zeker nu jij in alle vrijheid kan en mag genieten van zoveel historie en nieuwbouw in de stad Berlijn.

Bezienswaardigheden Berlijn

Berlijn behoort tot één van Europa’s meest pompeuze steden en heeft een zeer rijke geschiedenis in de Duitse cultuur: het statige Berlijn. Het zal niet gauw tot één van Europa’s meest romantische steden behoren, maar zeker wel tot één van de meest invloedrijke. Maar, welke elementen kenmerken deze hoofdstad? Vind hier alle bezienswaardigheden van Berlijn.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?