U bevindt zich hier: Home » galleries » Schilderen met plamuurmes doe je zo

Schilderen met plamuurmes doe je zo

Geschreven door Elenea

Schilderen met plamuurmes doe je zo

Je koopt een canvasdoek, acrylverf en enkele plamuurmessen in verschillende breedtes. Je begint met zacht potlood een niet gedetailleerde schets te maken op het canvasdoek van het onderwerp dat je wil gaan schilderen. Verdeel grote klodders acrylverf in de kleuren die je wil gaan gebruiken over een ruim pallet. Doe wat acrylverf op een smal plamuurmes en breng voorzichtig kleuren aan op het doek. Je hoeft je palletmes niet schoon te maken als je naar andere kleuren gaat, want juist het mengen van de kleuren geeft een mooi geheel aan je schilderij. Belangrijk daarbij is dus dat je de verschillende kleuren zuiver houdt en er zo weinig mogelijk steeds overheen gaat.

Ben je niet tevreden, dan is het met acrylverf makkelijk. Als het goed droog is, kan je er weer gewoon  overheen plamuur-schilderen, net zo lang tot je wel tevreden bent…….

Madonna

Madonna

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com