U bevindt zich hier: Home » hobby » Oude ketting nieuw leven geven met deze tip

Oude ketting nieuw leven geven met deze tip

Geschreven door Elenea

data:text/mce-internal,content,%3Cimg%20class%3D%22aligncenter%20size-standard%20wp-image-54163%22%20src%3D%22http%3A//hobby.blogo.nl/files/2018/05/oude-ketting-nieuw-leven-geven-680x418.jpg%22%20/%3EOude ketting nieuw leven geven met deze tip. Geef je oude ketting een nieuwe look en je hebt er weer een tijd plezier van. Heb jij nog een oude ketting liggen die je niet meer draagt of zie je bij je moeder of oma  een ketting waarvan ze zegt dat ze die nooit meer draagt, gebruik dan deze tip om er jouw unieke ketting van te maken.

Oude ketting nieuw leven geven met deze tip

Je koopt smal (satijn) lint in de kleur die bij de oude ketting past en dit lint rijg je door de ketting. Doe hier en daar een extra nieuwe kraal, muntje, steentje of bedel en je hebt een nieuwe ketting.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com