Gerelateerde artikelen

  • Mod Podge en grote bedel maken met eigen afbeelding Mod Podge en grote bedel maken met eigen afbeelding
  • Hoe kinderkamer origineel maken en houden Hoe kinderkamer origineel maken en houden
  • Zelf menukaart maken online dus direct klaar Zelf menukaart maken online dus direct klaar
  • Patroon roos haken met leuke haakpatronen Patroon roos haken met leuke haakpatronen
  • Handtas versieren met bungelend versiersel Handtas versieren met bungelend versiersel
  • Tafelwater extra feestelijk en smaakvol maken Tafelwater extra feestelijk en smaakvol maken
hobby

Oude ketting nieuw leven geven met deze tip

data:text/mce-internal,content,%3Cimg%20class%3D%22aligncenter%20size-standard%20wp-image-54163%22%20src%3D%22http%3A//hobby.blogo.nl/files/2018/05/oude-ketting-nieuw-leven-geven-680x418.jpg%22%20/%3EOude ketting nieuw leven geven met deze tip. Geef je oude ketting een nieuwe look en je hebt er weer een tijd plezier van. Heb jij nog een oude ketting liggen die je niet meer draagt of zie je bij je moeder of oma  een ketting waarvan ze zegt dat ze die nooit meer draagt, gebruik dan deze tip om er jouw unieke ketting van te maken.

Oude ketting nieuw leven geven met deze tip

Je koopt smal (satijn) lint in de kleur die bij de oude ketting past en dit lint rijg je door de ketting. Doe hier en daar een extra nieuwe kraal, muntje, steentje of bedel en je hebt een nieuwe ketting.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?