Gerelateerde artikelen

  • Handtas versieren met bungelend versiersel Handtas versieren met bungelend versiersel
  • Tafelwater extra feestelijk en smaakvol maken Tafelwater extra feestelijk en smaakvol maken
  • Armband maken met tomatenpuree blikje Armband maken met tomatenpuree blikje
  • Origineel sieraad zijn de vergulde nietjes Origineel sieraad zijn de vergulde nietjes
  • Lange ketting kettelen met kralen en een hanger Lange ketting kettelen met kralen en een hanger
  • Platte ronde knoop kraal maken van papier Platte ronde knoop kraal maken van papier
hobby

Oude ketting nieuw leven geven met deze tip

data:text/mce-internal,content,%3Cimg%20class%3D%22aligncenter%20size-standard%20wp-image-54163%22%20src%3D%22http%3A//hobby.blogo.nl/files/2018/05/oude-ketting-nieuw-leven-geven-680x418.jpg%22%20/%3EOude ketting nieuw leven geven met deze tip. Geef je oude ketting een nieuwe look en je hebt er weer een tijd plezier van. Heb jij nog een oude ketting liggen die je niet meer draagt of zie je bij je moeder of oma  een ketting waarvan ze zegt dat ze die nooit meer draagt, gebruik dan deze tip om er jouw unieke ketting van te maken.

Oude ketting nieuw leven geven met deze tip

Je koopt smal (satijn) lint in de kleur die bij de oude ketting past en dit lint rijg je door de ketting. Doe hier en daar een extra nieuwe kraal, muntje, steentje of bedel en je hebt een nieuwe ketting.