U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Borduurpatroon gratis van sfeervol gestapelde kopjes

Borduurpatroon gratis van sfeervol gestapelde kopjes

Geschreven door ellenhobby

Borduurpatroon gratis van sfeervol gestapelde kopjes. Regelmatig wordt mij gevraagd naar dit patroon. Het is ook een kleurrijk geheel om te borduren. Met het mooie DMC garen kan je je helemaal uitleven.

Borduurpatroon gratis van sfeervol gestapelde kopjes

De kruissteek bestaat uit 2 halve kruissteken die in tegenovergestelde richting over elkaar heen liggen. Het mooiste resultaat wordt bereikt als alle bovenste diagonalen van de kruissteken in dezelfde richting liggen. Een mooi en regelmatig kruissteek borduurwerk krijg je door eerst de onderste helften van een rij kruissteken te borduren en daarna de bovenste helft. De onderste helft loopt van rechtsonder naar linksboven (of andersom) en de bovenste van linksonder naar rechtsboven (of andersom). Bekijk hier een voorbeeld van hoe een rij kruissteken van rechts naar links gemaakt kan worden, maar de rijen kunnen ook van links naar rechts, diagonaal, van onder naar boven of andersom gemaakt worden.

Gerelateerde artikelen

5 reacties

Carolien juli 25, 2020 - 9:58 pm

Ik vind dit patroon zo leuk dat ik hem wel wil maken ! En als hij af is wil ik het borduurwerk aan mijn vriendin geven als ze verjaard !

Reageer
A augustus 7, 2020 - 4:10 pm

Vraagje: hoe/waar download ik dit patroon? Vind het erg mooi!

Reageer
ellenhobby augustus 10, 2020 - 3:17 pm

@Alberte. Klik op de links in het artikel en je vindt de patronen om te printen

Reageer
Maureen quix oktober 7, 2020 - 1:14 am

Hallo, wat een super mooi patroon: die gestapelde kopjes… Ik krijg hem helaas niet gedownload, als ik de linkjes doorstuur om van daaruit te printen, dan kom ik bij het openen ervan op de gehele pagina van de kopjes… Weet u dit kan?

Reageer
ellenhobby oktober 7, 2020 - 3:36 pm

@Maureen. Hierbij wat links en info per e-mail voor gratis patronen voor gestapelde (thee)kopjes borduren :

gestapelde kopjes (2)
mvrgr Elenea.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com