U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Borduurpatroon gratis van sfeervol gestapelde kopjes

Borduurpatroon gratis van sfeervol gestapelde kopjes

Geschreven door Elenea
Borduurpatroon gratis van sfeervol gestapelde kopjes

Bron: otkroysunduk.ru

Borduurpatroon gratis van sfeervol gestapelde kopjes. Regelmatig wordt mij gevraagd naar dit patroon. Het is ook een kleurrijk geheel om te borduren. Met het mooie DMC garen kan je je helemaal uitleven.

Borduurpatroon gratis van sfeervol gestapelde kopjes

De kruissteek bestaat uit 2 halve kruissteken die in tegenovergestelde richting over elkaar heen liggen. Het mooiste resultaat wordt bereikt als alle bovenste diagonalen van de kruissteken in dezelfde richting liggen. Een mooi en regelmatig kruissteek borduurwerk krijg je door eerst de onderste helften van een rij kruissteken te borduren en daarna de bovenste helft. De onderste helft loopt van rechtsonder naar linksboven (of andersom) en de bovenste van linksonder naar rechtsboven (of andersom). Bekijk hier een voorbeeld van hoe een rij kruissteken van rechts naar links gemaakt kan worden, maar de rijen kunnen ook van links naar rechts, diagonaal, van onder naar boven of andersom gemaakt worden.

 

 

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Carolien juli 25, 2020 - 9:58 pm

Ik vind dit patroon zo leuk dat ik hem wel wil maken ! En als hij af is wil ik het borduurwerk aan mijn vriendin geven als ze verjaard !

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com