Gerelateerde artikelen

  • Vogel en vogeltjes knutselen met diverse materialen Vogel en vogeltjes knutselen met diverse materialen
  • Bouwplaat goggomobil is hebbeding Bouwplaat goggomobil is hebbeding
  • Bonbondoos bouwplaat ook voor Valentijn Bonbondoos bouwplaat ook voor Valentijn
  • Gratis kleine kruissteek borduurpatronen Gratis kleine kruissteek borduurpatronen
  • Vetbollen maken voor vogels in de winter Vetbollen maken voor vogels in de winter
  • Kersthangers maken met kinderen Kersthangers maken met kinderen
hobby

Kraanvogel vouwen als symbool start nieuwe fase

Kraanvogel vouwen als symbool start nieuwe faseKraanvogel vouwen als symbool start nieuwe fase. De vouwkunst ofwel de origami, het papiervouwen, ontstond in China en Japan. Daar maakten reizende bedelmonniken gevouwen pakketjes voor het gedroogde voedsel dat ze aan hun gastheer aanboden. De Chinezen vouwden ook als ze in de rouw waren; ze maakten dan een papieren kraanvogel. Deze vogel symboliseert het overgaan van de menselijke ziel naar een nieuwe fase.

De kraanvogel is bekend a ls symbool van geluk en gezondheid. Als je een Kraanvogel vouwt volgens de Japanse vouwkunst Origami en je geeft die vogel cadeau aan iemand dan wens je die persoon daarmee vele jaren van geluk en gezondheid.

Kraanvogel vouwen als symbool start nieuwe fase

Denk je dat jouw nieuwe levensfase begint met origami, dan surf je naar een origami pagina met veel informatie.
Bekijk de onderstaande video “origami kraanvogel vouwen” :

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?