U bevindt zich hier: Home » hobby » Kraanvogel vouwen als symbool start nieuwe fase

Kraanvogel vouwen als symbool start nieuwe fase

Geschreven door Elenea

Kraanvogel vouwen als symbool start nieuwe faseKraanvogel vouwen als symbool start nieuwe fase. De vouwkunst ofwel de origami, het papiervouwen, ontstond in China en Japan. Daar maakten reizende bedelmonniken gevouwen pakketjes voor het gedroogde voedsel dat ze aan hun gastheer aanboden. De Chinezen vouwden ook als ze in de rouw waren; ze maakten dan een papieren kraanvogel. Deze vogel symboliseert het overgaan van de menselijke ziel naar een nieuwe fase.

De kraanvogel is bekend a ls symbool van geluk en gezondheid. Als je een Kraanvogel vouwt volgens de Japanse vouwkunst Origami en je geeft die vogel cadeau aan iemand dan wens je die persoon daarmee vele jaren van geluk en gezondheid.

Kraanvogel vouwen als symbool start nieuwe fase

Denk je dat jouw nieuwe levensfase begint met origami, dan surf je naar een origami pagina met veel informatie.
Bekijk de onderstaande video “origami kraanvogel vouwen” :

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com