U bevindt zich hier: Home » hobby » Delfts blauw impressie om creatief mee om te gaan

Delfts blauw impressie om creatief mee om te gaan

Geschreven door Elenea
Delfts blauw is een aardewerk met blauwe beschildering dat in Delft is ontstaan. Het werd voor het eerst gemaakt aan het eind van de zestiende eeuw. Het was bedoeld als goedkoop alternatief voor het dure Chinese aardwerk.

Teken de patronen die jij mooi vindt eerst een paar keer op papier tot je de goede slag te pakken hebt. Vervolgens kan je overgaan om op textiel te tekenen en te schilderen om een kleed, kussen, gordijnen etc te maken.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com