Gerelateerde artikelen

  • Patchwork kussen maken van labels uit kleding Patchwork kussen maken van labels uit kleding
  • Gras figuurzagen en knuffels erachter Gras figuurzagen en knuffels erachter
  • Persoonlijke presse-papier en uniek souvenir maken Persoonlijke presse-papier en uniek souvenir maken
  • Brainstormen over kleur en de betekenis Brainstormen over kleur en de betekenis
  • Afrikaanse kunst kan je inspireren bij tekenen Afrikaanse kunst kan je inspireren bij tekenen
  • Creativiteit ontwikkelen en stimuleren Creativiteit ontwikkelen en stimuleren
hobby

Delfts blauw impressie om creatief mee om te gaan

Delfts blauw is een aardewerk met blauwe beschildering dat in Delft is ontstaan. Het werd voor het eerst gemaakt aan het eind van de zestiende eeuw. Het was bedoeld als goedkoop alternatief voor het dure Chinese aardwerk.

Teken de patronen die jij mooi vindt eerst een paar keer op papier tot je de goede slag te pakken hebt. Vervolgens kan je overgaan om op textiel te tekenen en te schilderen om een kleed, kussen, gordijnen etc te maken.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?