Gerelateerde artikelen

  • Lampenkap frame nieuwe look geven met repen kant en lint Lampenkap frame nieuwe look geven met repen kant en lint
  • Collectie collages Ellen Figee om te inspireren Collectie collages Ellen Figee om te inspireren
  • Vloerkleed maken van dik koord en goede lijm Vloerkleed maken van dik koord en goede lijm
  • Handgemaakte producten en Etsy inspireren Handgemaakte producten en Etsy inspireren
  • Kussen borduren en kleurrijk afwerken Kussen borduren en kleurrijk afwerken
  • Inspiratie muur achter je bureau tips Inspiratie muur achter je bureau tips
hobby

Delfts blauw impressie om creatief mee om te gaan

Delfts blauw is een aardewerk met blauwe beschildering dat in Delft is ontstaan. Het werd voor het eerst gemaakt aan het eind van de zestiende eeuw. Het was bedoeld als goedkoop alternatief voor het dure Chinese aardwerk.

Teken de patronen die jij mooi vindt eerst een paar keer op papier tot je de goede slag te pakken hebt. Vervolgens kan je overgaan om op textiel te tekenen en te schilderen om een kleed, kussen, gordijnen etc te maken.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?