Gerelateerde artikelen

 • Vlinders haken met gratis haakpatronen Vlinders haken met gratis haakpatronen
 • Bouwplaat papieren dieren uit het bos en meer Bouwplaat papieren dieren uit het bos en meer
 • Viltstiften schort en oprolbaar krijtjes etui maken Viltstiften schort en oprolbaar krijtjes etui maken
 • Gratis haakpatroon etui voor pen en potlood Gratis haakpatroon etui voor pen en potlood
 • Haakpatroon zomers tasje in pastelkleur Haakpatroon zomers tasje in pastelkleur
 • Persoonlijk cadeau zelf borduren met initialen Persoonlijk cadeau zelf borduren met initialen

Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas

Kelly bag van Hermes als bouwplaat tas
klik hier voor bouwplaat handtas

Kelly bag van Hermes als bouwplaat handtas. Kennen jullie de peperdure Kellybag van Hermes? Nu kan je deze Kelly-bag zelf in elkaar knutselen. Een middagje knippen, plakken en schilderen en je hebt een originele Kellybag in bezit.

De Kelly-bag van Hermès is al jarenlang een aantrekkelijk mode-item. Ze zijn waardevol, of je nu een nieuwe koopt of een vintage Kelly-bag koopt via Hermès tassenveiling. Wil je graag meer weten over deze luxe tas? Hier zijn tien weetjes!

 1. Zadel-tas
  Het eerste ontwerp van de Hermès Kelly-bag was bedoeld om een zadel of laarzen in op te bergen, omdat Hermès toen was gefocust op accessoires voor paardrijden. Langzaam veranderde de tas in de elegante haute couture damestas die we vandaag kennen.
 2. ‘Per ongeluk’ beroemd
  De Hermès-tas kreeg zijn naam vanwege een beroemd moment in 1956, toen Grace Kelly (actrice, filmster én prinses van Monaco) de tas gebruikte als een schild om haar zwangere buik te verbergen. Ze kreeg de tas in 1954 voor in de Hitchcock film To Catch a Thief en viel onmiddellijk als een blok voor de tas. Hoewel voortaan iedereen de tas de “Kelly-bag“ noemde, duurde het tot 1977 voordat de tas officieel hernoemd werd.

  Voor de overige 8 wetenswaardigheden van deze tas klik je op 10-feiten-over-de-hermes-kelly-bag-die-je-nog-niet-wist

Kellybag bouwplaat handtas

Het patroon is afkomstig van hermes.com

 1. Download het patroon
 2. TIP 1 : leuk als verpakking van een klein cadeautje
 3. TIP 2 : leuk als Sinterklaas surprise.
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?