U bevindt zich hier: Home » hobby » Kussen borduren en kleurrijk afwerken

Kussen borduren en kleurrijk afwerken

Geschreven door Elenea

Kussen borduren en kleurrijk afwerkenKussen borduren en kleurrijk afwerken met een feestelijke rand. Je kan bijvoorbeeld van een borduurwerk een kussen maken. Dat doe je door het borduurwerk vast te naaien op een stevige stof en te vullen met een kant en klaar binnenkussen of met vulmateriaal.

Kussen borduren en kleurrijk afwerken

Een kussen is een meestal vierkant of rechthoekig en gevuld met zacht materiaal om het lichaam of een deel ervan zacht rust te laten vinden. het kan worden gevuld met schuim, synthetische vulling, kapok of veren. Er worden voornamelijk in natuurwinkels ook kussens verkocht met natuurlijke materialen, zoals boekweitschillen of kersenpitten. De kersenpit kussens kunnen opgewarmd worden in de magnetron en vervolgens als kruik gebruikt worden.

Vind je jouw kussen saai, maak dan met restanten borduurgaren kleine pompoms en naai die langs de randen vast. Geeft een leuk effect.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com