Gerelateerde artikelen

  • Wecken van groenten en fruit tips en hints Wecken van groenten en fruit tips en hints
  • Kruissteekpatroon brandweerauto borduren Kruissteekpatroon brandweerauto borduren
  • Bouwplaat zeester om te vouwen en te plakken Bouwplaat zeester om te vouwen en te plakken
  • Wecken en conserveren tips en trucs Wecken en conserveren tips en trucs
  • Recepten met grapefruit gezond en lekker Recepten met grapefruit gezond en lekker
  • Patroon schilderen en pattern painting kan iedereen Patroon schilderen en pattern painting kan iedereen

Kruissteek patronen fruit gratis downloaden

Kruissteek patronen fruit gratis downloadenKruissteek patronen fruit gratis downloaden. Kruissteek patronen om direct aan de slag te gaan met het borduren van kleine fruitsoorten. Alle soorten fruit bij elkaar borduren in een gebalanceerd geheel, kan een mooi werk worden. Zeker als je hier voor mooie kleuren borduurgaren kiest.

Kruissteek patronen fruit gratis downloaden

De kruissteek bestaat uit 2 halve kruissteken die in tegenovergestelde richting over elkaar heen liggen. Het mooiste resultaat wordt bereikt als alle bovenste diagonalen van de kruissteken in dezelfde richting liggen. Een mooi en regelmatig kruissteek borduurwerk krijg je door eerst de onderste helften van een rij kruissteken te borduren en daarna de bovenste helft. De onderste helft loopt van rechtsonder naar linksboven (of andersom) en de bovenste van linksonder naar rechtsboven (of andersom). 

Ik ben voor jullie aan zoeken gegaan en heb deze fruit kruissteek patronen gevonden: