Gerelateerde artikelen

  • Decoratie haken en breien met originele patronen Decoratie haken en breien met originele patronen
  • Grote tas maken van oude deken voor strand en logeren Grote tas maken van oude deken voor strand en logeren
  • Patroon rechte broek en harembroek naaien Patroon rechte broek en harembroek naaien
  • Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes Gratis patronen poppen mode kleding kleertjes
  • Knuffel of bal maken van keuken vaatdoekjes Knuffel of bal maken van keuken vaatdoekjes
  • Wecken van groenten en fruit tips en hints Wecken van groenten en fruit tips en hints

Kruissteek patronen fruit gratis downloaden

Kruissteek patronen fruit gratis downloadenKruissteek patronen fruit gratis downloaden. Kruissteek patronen om direct aan de slag te gaan met het borduren van kleine fruitsoorten. Alle soorten fruit bij elkaar borduren in een gebalanceerd geheel, kan een mooi werk worden. Zeker als je hier voor mooie kleuren borduurgaren kiest.

Kruissteek patronen fruit gratis downloaden

De kruissteek bestaat uit 2 halve kruissteken die in tegenovergestelde richting over elkaar heen liggen. Het mooiste resultaat wordt bereikt als alle bovenste diagonalen van de kruissteken in dezelfde richting liggen. Een mooi en regelmatig kruissteek borduurwerk krijg je door eerst de onderste helften van een rij kruissteken te borduren en daarna de bovenste helft. De onderste helft loopt van rechtsonder naar linksboven (of andersom) en de bovenste van linksonder naar rechtsboven (of andersom). 

Ik ben voor jullie aan zoeken gegaan en heb deze fruit kruissteek patronen gevonden:

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?