U bevindt zich hier: Home » hobby » Collectie collages Ellen Figee om te inspireren

Collectie collages Ellen Figee om te inspireren

Geschreven door Elenea

Collectie collages Ellen Figee om te inspirerenCollectie collages Ellen Figee om te inspireren. In 2005 ben ik gestart met collages maken. Uit honderden tijdschriften knip, scheur en plak ik. Op dit moment ben ik aan het experimenteren met gebruik van meer materialen bij de collages.

Collectie collages Ellen Figee om te inspireren

Bekijk hier diverse werkbeschrijvingen van collages maken.

Een collage is een kunstvorm waarbij je gebruik maakt van uitgeknipte of gescheurde stukken papier, die met lijm op steviger papier of op schildersdoek geplakt worden. Andere materialen die je kunt gebruiken zijn: knipsels uit tijdschriften (tekst, foto’s, advertenties), stukjes stof, lintjes, sierband, zand, delen van originele foto’s, tekeningen, gescheurde stukjes van een mislukte aquarel. Ik plak altijd met behanglijm omdat dat ook een mooie afwerking geeft. Altijd goed laten drogen.

BAD BOYS 2005 collage ellen figee BLOTE VROUW collage 2006 impressie 2 BLOTE VROUW collage 2006 impressie BLOTE VROUW collage 2006 ellenfigee BLOTE VROUW collage 2006 impressie 1 BLOTE VROUW collage 2006 impressie 3 CAESARS PALACE 2005 collage ellenfigee CARNIVAL 2005 collage ellenfigee COCO 2005 collage ellenfigee GLAMOUR 2005 collage ellenfigee GREEN 2005 collage ellenfigee KALYPSO 2005 collage ellenfigee MANDALA 2005 collage ellen figee PURPLE 2005 collage ellenfigee RED 2005 collage ellenfigee SZYBKIE 2005 collage ellen figee WITCH 2005 collage ellenfigee YELLOW 2005 drieluik collage ellenfigee

 

Gerelateerde artikelen

2 reacties

bea augustus 23, 2015 - 11:30 pm

geweldig mooi , hoe doe je dat

Reageer
Elenea augustus 24, 2015 - 3:53 pm

@bea. Dank voor je positieve reactie.
Je start met onderwerp kiezen en eventueel kleur bepalen, vervolgens plaatjes en teksten in tijdschriften zoeken, scheuren (evt. knippen), en plakken op schildersdoek met behanglijm.
Groet van Elenea.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com