Gerelateerde artikelen

  • Kaarsen decoreren en versieren doe je zo Kaarsen decoreren en versieren doe je zo
  • Gras figuurzagen en knuffels erachter Gras figuurzagen en knuffels erachter
  • Kralen van papier rollen en maken doe je zo Kralen van papier rollen en maken doe je zo
  • Persoonlijk cadeau zelf borduren met initialen Persoonlijk cadeau zelf borduren met initialen
  • Persoonlijke presse-papier en uniek souvenir maken Persoonlijke presse-papier en uniek souvenir maken
  • Hoes maken voor paspoort of boek met werkbeschrijving Hoes maken voor paspoort of boek met werkbeschrijving
hobby

Collectie collages Ellen Figee om te inspireren

Collectie collages Ellen Figee om te inspirerenCollectie collages Ellen Figee om te inspireren. In 2005 ben ik gestart met collages maken. Uit honderden tijdschriften knip, scheur en plak ik. Op dit moment ben ik aan het experimenteren met gebruik van meer materialen bij de collages.

Collectie collages Ellen Figee om te inspireren

Bekijk hier diverse werkbeschrijvingen van collages maken.

Een collage is een kunstvorm waarbij je gebruik maakt van uitgeknipte of gescheurde stukken papier, die met lijm op steviger papier of op schildersdoek geplakt worden. Andere materialen die je kunt gebruiken zijn: knipsels uit tijdschriften (tekst, foto’s, advertenties), stukjes stof, lintjes, sierband, zand, delen van originele foto’s, tekeningen, gescheurde stukjes van een mislukte aquarel. Ik plak altijd met behanglijm omdat dat ook een mooie afwerking geeft. Altijd goed laten drogen.

BAD BOYS 2005 collage ellen figee BLOTE VROUW collage 2006 impressie 2 BLOTE VROUW collage 2006 impressie BLOTE VROUW collage 2006 ellenfigee BLOTE VROUW collage 2006 impressie 1 BLOTE VROUW collage 2006 impressie 3 CAESARS PALACE 2005 collage ellenfigee CARNIVAL 2005 collage ellenfigee COCO 2005 collage ellenfigee GLAMOUR 2005 collage ellenfigee GREEN 2005 collage ellenfigee KALYPSO 2005 collage ellenfigee MANDALA 2005 collage ellen figee PURPLE 2005 collage ellenfigee RED 2005 collage ellenfigee SZYBKIE 2005 collage ellen figee WITCH 2005 collage ellenfigee YELLOW 2005 drieluik collage ellenfigee

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?