U bevindt zich hier: Home » breien haken naaien borduren » Patroon rechte broek en harembroek naaien

Patroon rechte broek en harembroek naaien

Geschreven door Elenea

Patroon rechte broek en harembroek naaienPatroon rechte broek en harembroek. De harembroek of flaneerbroek is helemaal in tijdens zomer en najaar. Hij is gemaakt van een soepele stof van lichte materialen. De harembroek is echt niet moeilijk om te maken en hij zit écht lekker! Kies een luchtig en vrolijk stofje uit en ga snel aan de slag met het patroon bij knipmode.nl/wijde-rechte-broek-pdf-patroon
Het is een simpel patroon, dus je kan het na bestelling, direct downloaden.
Deze ruimvallende broek heeft elastiek in de taille en een strikbandje van dezelfde stof in de tunnel. Aan de achterkant zitten opgestikte zakken. Binnenbeenlengte: ± 77 cm. Pijpwijdte: ± 29 cm.

Meer creatieve naaitips en/of patronen vind je hier.

Patroon rechte broek en harembroek naaien

Rechte broek veranderen in een harembroek

En voor de harembroek maak je in de onderkant van de broekspijpen een tunnel, dus bij het knippen van de stof daar rekening mee houden (iets langer maken !!!!) en rijg daar soepel breed elastiek door.

patroon harembroek rechte broek

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?